Intra sa vezi ce artist se imbraca in femeie pentru un show total la concerte!
E barbat, dar arata bine si este extrem de sexy atunci cand se imbraca in femeie. In plus, canta si danseaza ca Beyonce si are niste picioare mult mai frumoase decat celebra artista! Este vorba despre nimeni altul decat GEORGE, un impatimit al transformarilor in cadrul show-ului Te cunosc de undeva. El le imita pe Beyonce si Rihanna aproape la perfectie si pentru ca a fost destul de apreciat de catre public pe scena de la 'Te cunosc de undeva a decis ca este momentul sa includa pe bune aceste picanterii in cadrul cantarilor pe care le are peste tot in tara. Si cum este si foarte carismatic, ofertele nu au incetat sa apara! Astfel, GEØRGE a introdus in cadrul cantarilor sale cu trupa, la concerte, si cateva transformari de zile mari, ceea ce il face sa ofere un show unic de acest gen in Romania.
Zilele trecute, GEORGE (fostul Jorge) a facut spectacol total la o nunta unde a fost invitat sa cante. Rand pe rand, spre deliciul invitatilor, pe scena s-au perindat Beyonce, Elvis si Freddie Mercury, iar artistul era, de fapt, unul singur: GEORGE.
Este un show unic in Romania. Transformarile fac parte acum din show-ul meu. Sunt foarte fericit de reactiile oamenilor. A fost foarte greu cu logistica la inceput dar acum totul merge struna. Pe langa melodiile mele si cover-urile pe care le cant cu bandul meu live, am ales sa fac si momente de transformari. Oamenii sunt in delir mai ales la Beyonce! Recunosc ca la inceput mi-a fost un pic teama de reactia publicului dar dupa cateva reprezentatii ma simt implinit cu un astfel de show, spune GEORGE.
Band live, dansatoare, costume spectaculoase, Freddie Mercury, Elvis Presley, Beyonce fac parte din mega-show-ul lui GEØRGE si theBandits. Iar pozele vorbesc de la sine!