Gigi Becali are o vara fierbinte, in care vedeta Dica a plecat, alti jucatori vor sa plece, iar unii sunt dati afara. In plus, Adrian Ilie a debarcat si el din corabia razboinicului, care a ramas fara mana dreapta, managerul general. Inca o dovada ca e greu pentru multa lume sa lucreze cu latifundiarul din Pipera, "Cobra" alaturandu-se victimelor celebre, precum Gica Hagi sau Victor Piturca. Si lista poate continua.
Familia Stelei, la care viseaza mereu Becali, este pe cale sa se destrame, in conditiile in care in vestiar se spala tot mai des rufe, iar unele dintre ele se usuca in public. Campania de achizitii a lasat de dorit, desi sperantele pentru Liga Campionilor sunt mai mari ca in anii trecuti, echipa parand a fi mai slaba decat cea din returul campionatului trecut. Lacatus are o misiune mult mai grea, sa faca minuni cu o formatie din care vedetele se gandesc mai mult la plecare decat la titlu. Dica a plecat, lui Goian ii sfaraie calcaile, Rada a declarat clar ca nu mai vrea la Steaua si nici chiar Banel parte ca nu se mai simte atat de bine in tricoul Stelei. Ramane "nemuritorul" Radoi, caruia Becali ii mareste mereu pretul de transfer, fara a se gandi vreo clipa ca bravul lui capitan este mai mereu urmarit de ghinioane, avand dese perioade in care este indisponibil.
Cu plecarea lui Adrian Ilie, omul de baza in realizarea transferurilor, bineinteles, fara a se lua in consideratie aportul fratilor Becali, patronul Stelei a mai pierdut un profesionist, un om care traieste pentru fotbal. I-a mai ramas in curte doar un singur om de baza, Lacatus, idolul Stelei, dar cum rezultate favorabile par de domeniul fantasticului, este posibil ca si "Fiara" sa dispara in curand. Si astfel razboinicul va lupta de unul singur si ar fi un miracol sa prinda chiar si locul doi.