Campioana amicalelor a inceput cu stangul sezonul, iar paharul s-a varsat din prima. Din el au cazut "picaturile" Dica si Goian, cele doua lacrimi varsate de Gigi Becali dupa surprinzatorul esec de la Iasi. Steaua, echipa care trebuia sa bata tot in aceasta primivara, si-a dezamagit seful, care a maturat pe jos cu cei doi jucatori anuntati mai toata iarna ca se transfera pe bani grei. Obositi sa bata Europa in lung si-n lat, pentru a ajunge de unde au plecat (fara a pleca insa vreodata), Dica si Goian nu au mai avut chef de joaca la Iasi si au intrat in colimator.
Amenintati cu banca de rezerve, cei doi si-au lins ranile, dar Dica fara frica nu s-a temut sa-si spuna pasul in public. "Declaratiile lui Becali destabilizeaza echipa", zise Dica, dupa ce s-a plans ca mereu e scos tap ispasitor la infrangeri. Goian n-a mai ajuns la intalnirea cu presa, intalnindu-se, probabil, in drum cu Zmarandescu, ai carui muschi l-or fi impresionat, dar Plesan n-a ratat ocazia sa arunce si el o gura de foc catre patron, afirmand ca el asculta numai de cei de pe banca tehnica.
Pentru prima data, doi jucatori au indraznit sa-si infrunte patronul si probabil ca nu le va fi bine. Mai ales daca nu vor face un meci mare cu CFR, prin care sa arate ca au dreptate sa fie suparati, intrucat ei au valoare si sunt urecheati pe nedrept. De cand a sosit Becali in Ghencea nu s-a mai pomenit ca cineva sa zica ceva impotriva lui, decat in momentul in care a parasit barca. Doua exemple care e putin probabil sa fie urmate de altele, dar care denota faptul ca eternele critici aduse de sef au umplut paharul si in tabara jucatorilor. Si uite asa s-a aprins fitilul la o echipa care vrea multe, dar care face tot mai putine in ultimul timp, dovada fiind rezultatele inregistrate in toate competitiile din acest sezon. Iar unde dragoste nu mai e, se ajunge foarte usor la nervi si frustrari, o combinatie "ideala" pentru marea performanta.