E greu sa gestionezi pana si succesul in fotbalul romanesc, mai ales daca te numesti gigel, romel sau jenel si te porti ca un "mitic". Mai acu' ceva vreme, MM Stoica, pe cand slujea oierului, anunta hegemonia Stelei, ca apoi nevoit sa se predea latratului de spartan al lui Borcea.
Pana aseara (duminica - n.a.), a fost randul CFR-istului din Cluj, Iuliu Muresan, sa se bata belicos cu pumnii in piept. A uitat iute duhoarea de balegar de pe langa arenele din C si B, si, pe banii lui Paszkany, viseaza numai la Champions League, aruncand cu laturi in adversari.
Pe craioveni i-a acuzat ca, inainte de meciul cu echipa de el prezidata, aveau sacosa cu banii lui Gigi la picior. Cand Mititelu s-a suparat si a amenintat cu dezvaluiri despre "smecheriile" CFR-ului, domnul Muresan s-a scuzat public de ofensa si a tacut malc.
Pe stelisti i-a jignit sustinand ca au venit cu miile pe Ghencea sa vada CFR-ul, pasamite viitoarea campioana, si nu echipa lor de suflet.
Acum, dupa papara incasata chiar de Steaua, domnul Muresan acuza o monstruoasa coalitie, pe baza de "butoane", indreptata evident impotriva echipei lui.
Domnului Muresan ii sedea mult mai bine cu modestia. Bataia luata de la descultii de la Famangusta nu l-a domolit, desi era cazul sa taca, si si-a reluat declaratiile mustind de infatuare si grandomanie. Urmand pilda predecesorilor sai in datul din gura pe la TV - Borcea, MM, Becali, Copos, Zotta - Muresan arata cat de prost stie sa gestioneze el succesul. Succes care, ne arata experienta anilor trecuti, este intotdeauna efemer.