Incepand de ieri schema de conducere a directiei de resurse umane a Combinatului, unul dintre cele mai importante departamente, a fost marita cu inca un post de director. Este vorba despre Angela Procopi, care a fost numita director in cadrul Directiei de Resurse Umane, a carui activitate a fost coordonata de senior managerul Combinatului, Ionel Bors. Directia de Resurse Umane este structurata pe mai multe servicii, si anume cel de Personal, coordonat de Mariana Parancu, cel de Normarea Muncii, care este condus de Gelu Matoianu, si Serviciul Juridic, coordonat de Mirela Gatin.

Ramane de vazut care vor fi atributiile noului director, care a fost numit cu doar cateva zile inainte de vizita unei delegatii alcatuite din 24 de francezi, reprezentanti ai Diviziei de Vest pentru Europa a ArcelorMittal, in fruntea carora se va afla noul supervizor al Combinatului, Cristophe Cornier. Din delegatia care se va afla pe platforma siderurgica in perioada 6- 8 februarie vor face parte doi specialisti in resurse umane.

Activitatea directiei de resurse umane a fost in ultimele luni tinta criticilor sindicalistilor de la Solidaritatea, care s-au plans mai ales de lipsa dialogului social dintre conducere si sindicate, precum si de modul in care coordonatorul acesteia, Ionel Bors, s-a implicat in rezolvarea unor probleme ale siderurgistilor care au fost aduse la cunostinta de sindicate.