Asociatia Judeteana a Pescarilor Sportivi (AJPS) din Galati a anuntat ca, din decembrie pina in luna februarie, a reusit sa stringa peste 1.000 de membri. Mai mult decit atit, conducerea asociatiei si-a propus ca pina la finele lunii februarie sa adune inca 500 de membri.

“Din acest motiv ii cerem primarului Dumitru Nicolae sa ne repartizeze, conform legilor in vigoare, un teren pe care sa ne construim un sediu corespunzator. Credem ca nu ar trebui sa ne refuze pentru ca, dintre membrii nostri, jumatate sint pensionari si 'colegi' de generatie cu edilul sef”, a declarat presedintele AJPS Galati, Ion Stefan.

Acesta a mai aratat si ca, in data de 2 aprilie, la sediul din str. 1 Decembrie 1918, va organiza, pentru membrii asociatiei, o tombola cu participare gratuita. “Cu aceasta ocazie se vor acorda premii substantiale. Mai exact, este vorba despre articole si accesorii de pescuit sportiv. Toti membrii nostri care s-au inscris inainte de organizarea tombolei sint invitati la sediu, intre orele 9-17, pentru a-si ridica tichetul de tombola”, a completat Ion Stefan.

Presedintele AJPS le-a cerut proprietarilor sau concesionarilor de balti sau amenajari piscicole care doresc sa intre in circuitul pescuitului sportiv cu taxa sa-l contacteze pentru discutii in vederea unor eventuale colaborari. “Acestora le putem oferi o luna de promovare prin intermediul revistei noastre, “Pescarul galatean”, prin pagina noastra web, www.ajps.ro, si prin discutii directe cu membrii nostri”, a incheiat Ion Stefan.