Takko Fashion, unul dintre cei mai importanti retaileri vestimentari, a intrat pe piata din Romania inca din 2007.
Cu peste 1.700 de magazine in toata Europa, retailerul german a deschis in Romania, in decursul a 5 ani de la lansare, 57 de magazine. Intrarea pe piata din Romania a fost un pas important pentru o companie internationala in perpetua expansiune, precum Takko Fashion, oferind un spatiu atractiv de desfacere, datorita cererii exigente de moda, dar in acelasi timp cu o sensibilitate mare in legatura cu preturile.
"Pana la sfarsitul anului financiar 2012/2013, 150 de noi magazine Takko Fashion vor fi deschise in Europa. In vara anului 2012 au fost deschise deja 25 de magazine, iar valul cel mai insemnat de lansari urmeaza sa inceapa toamna aceasta", a declarat Stephan Swinka, CEO la Takko Fashion.
Majoritatea magazinelor Takko Fashion sunt localizate in centrele comerciale si parcurile de retail pe tot cuprinsul tarii. In privinta strategiei de expansiune viitoare, Takko Fashion are in vedere si locatii in centrele comerciale din cartierele urbane ale marilor orase sau din orasele mai mici.
Inca din momentul lansarii in Romania, brandul Takko Fashion le ofera clientilor articole de vestimentatie de cea mai buna calitate si accesorii la preturi accesibile, pentru toata familia. Diversitatea colectiei de toamna aduce articole vestimentare care vor satisface atat pretentiile tinerilor, cat si pe cele ale adultilor, oferta variind de la articole moderne si accessibile, pana la croieli clasice si conservatoare, sau retro si colorate.