Expo Varadinum va organiza, in perioada 30 martie-2 aprilie, in Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, cea de a zecea editie a Spring Expo Ambient. Organizatorul Spring Expo, firma Expo Varadinum, este unicul organizator de targuri si expozitii de pe piata oradeana, fiind si un punct de legatura intre oamenii de afaceri si publicul larg. Pastrand traditia, pentru a zecea oara, Spring Expo va fi locul de intalnire a tehnologiei, a conceptiilor, creativitatii si confortului cu specialistii si pasionatii din acest domeniu.
In acest an, atat numarul participantilor, cat si spatiile inchiriate au crescut si este ocupata, practic, toata suprafata Salii Sporturilor, la care se adauga standurile de pe platoul din fata salii. Oferta din acest an este foarte bogata. Pe o suprafata de 3.000 m2 cei 105 expozanti vor expune utilaje, instalatii, accesorii, materiale de constructii, decoratiuni si finisaje interioare, instalatii de incalzire si climatizare, mobilier si design interior, usi, geamuri, precum si piscine si articole de gradinarit.
Expozitia a devenit un targ national, la el participand mai multe firme din Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Timisoara, Bucuresti, Sfantu Gheorghe. In plus fata de anii trecuti, editia din acest an a Spring Expo aduce in fata vizitatorilor 36 de firme noi, dintre care una din Italia si una din Ungaria.
In cadrul manifestarilor Spring Expo 2007, Expo Varadinum in colaborare cu Selgros Cash&Carry, Agentia pentru Protectia Mediului Bihor si Asociatia Studentilor de la Relatii Internationale si Studii Europene vor desfasura o actiune colectiva de curatare a orasului, continuand si in acest an actiunea "Oradea, un oras fara PET-uri". Biletul de intrare la Spring Expo costa 3 lei, toti vizitatorii urmand sa participe la o tombola al carei mare premiu este un mobilier de living. Partenerii media ai evenimentului de la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" sunt Realitatea bihoreana, Reggeli Újság, Oradeaonline.ro, 24 FUN, Mc Onet Romania si Ygreg.