Interpretii de manele Sorinel Pustiul, Nicolae Guta si Liviu Guta sunt revoltati de intentia Guvernului de a le impozita veniturile, declarand ca impozitarea "atentiilor" este "o prostie" si ca in campanii politicienii s-au folosit de muzica lor pentru a se apropia de electorat.
Sorinel Pustiul a declarat ca intentia lui Emil Boc de a impozita "micile atentii" este "o prostie".
"Nu stiu pe unde sa scoata camasa. Vor sa ia impozite de ospatari, manichiuriste, doctori, politisti, pentru micile atentii primite. E o tampenie, este o strategie foarte proasta. Oamenii astia (politicienii, n.r.) de ce nu au pus impozitarea spagilor cand erau in campanii si ne chemau sa le cantam ca sa le vina oamenii sa asculte discursurile lor. Asa s-au folosit de noi. De ce au apelat la manelisti in campania electorala? Domnul Nicolae Guta chiar a facut o melodie, in campanie, despre Traian Basescu. Atunci, de ce nu a facut domnul Traian Basescu discutia despre impozitarea spagilor? Au avut nevoie de noi. Au avut nevoie de ajutorul nostru ca sa stranga lumea (la mitingurile electorale, n.r.)", a spus Sorinel Pustiul pentru MEDIAFAX.
Totodata, Sorinel Pustiul a spus ca este la latitudinea oamenilor care vin la o nunta sa ii ofere atentii si nu le impune el o anumita suma.
"Eu nu am cum sa le impun oamenilor care vin la o nunta sa-mi dea mici atentii, tipsu‘ cum se spune. Sunt si smecheri care imi cer banii inapoi dupa ce cant si eu le dau banii inapoi, ca sa pot sa ma duc acasa, langa copiii mei si la sotia mea", a explicat Sorinel Pustiul. "Sa-mi trimita ei (politicienii, n.r.) agent de paza, sa-mi tina punga, da‘ sa fie de incredere", a mai spus, in gluma, Sorinel Pustiul, care a recunoscut ca este foarte suparat din cauza intentiilor premierului Emil Boc.