Vrei sa lucrezi in televiziune, dar inca nu stii cum sa patrunzi in lumea tumultuoasa a stirilor si reportajelor? Trustul Intact lanseaza Intact Media Academy, prima scoala de radio si televiziune ce ofera cursantilor sai posibilitatea de a se pregati in specializari precum: reporter, prezentator TV, editor imagine si cameraman-fotoreporter.
Cursurile, coordonate de Alessandra Stoicescu, se adreseaza tuturor celor care au remarcat deja ca au calitatile unui om de televiziune. "Pentru ca dorim sa punem un mare accent pe pregatirea practica a studentilor nostri, am gandit si construit scoala pe structura unei televiziuni. Astfel, sediul este dotat cu redactii, camere de filmat fixe si mobile, grupuri de montaj, studiouri cu grile de lumini si nu numai. Pe langa cursurile sustinute de cei mai buni profesionisti in domeniu, studentii nostri vor avea sansa sa faca practica in studiourile si platourile televiziunilor Intact Media Group", a declarat Alessandra Stoicescu.
Nu numai ca tinerii vor avea posibilitatea sa intre in legatura directa cu lumea televiziunii, ci acestia vor putea sa ii intalneasca periodic pe Mircea Badea, Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Andreea Berecleanu, Razvan si Dani.
Cei care sunt interesati trebuie sa stie ca inscrierile se fac on line, pana pe data de 14 martie, pe site-ul www.intactmediaacademy.ro. Cursurile vor debuta pe 21 martie si vor avea o durata de trei luni, taxa aferenta unui modul fiind de 1.500 de euro.