Vila la cheie langa Bucuresti cu o mie de metri patrati de teren, la un pret de nerefuzat. O oferta care a atras zeci de doritori. Oamenii au platit imediat cate 15.000 de euro avans. Casele nu au fost insa construite. Pagubitii au putine sanse sa mai recupereze banii de la firma cu care au semnat contractul. Firma cu sediul in locuinta unui personaj cu un trecut controversat: Sever Muresan.
Oferta a atras peste 60 de clienti care au platit avans cate 15.000 de euro. Oamenii au explicat ca, dupa ce au semnat contractul si au platit avansul solicitat, nu au mai auzit nimic de la reprezentantii companiei.
Daca initial oferta parea tentanta, intre timp pe terenul de la Tamasi in loc de case se inaltau buruienile. Oamenii au apelat la justitie. La sediul firmei Asset Management nu sunt decat doi caini si un paznic.
Primaria Corbeanca sustine ca firma Asset Management nu a solicitat niciodata eliberarea vreunui aviz de construire si nici nu a detinut vreun teren pe raza comunei. Cunoscut ca actorul principal al falimentarii primei mari bsnci private romanesti, Dacia Felix, Sever Muresan a fscut inchisoare in Romania si in Franta. A revenit in tara anul trecut. El a refuzat sa faca vreo declaratie legata de aceasta inselaciune.