Primarul Dumitru Nicolae si-a publicat roadele activitatii depuse in ultimii doi ani, 2005 si 2006. Raportul, care cuprinde 60 de pagini, a fost tiparit intr-un numar de 1.000 de exemplare, costul unuia fiind de 6 euro, potrivit declaratiei primarului Dumitru Nicolae. "Voi da cite un exemplar institutiilor publice, partidelor, parlamentarilor, organizatiilor nonguvernamentale, bibliotecilor. Raportul se poate gasi si pe site", a declarat edilul sef al urbei.

Raportul nu contine insa nici o referire la nerealizari, desi primarul Dumitru Nicolae recunoaste ca are doua astfel de "insuccese", si anume faptul ca nu a rezolvat problema ciinilor maidanezi si cea legata de consolidarea cladirilor. In schimb ediulul sef al urbei sustine ca se poate mindri cu cinci realizari, pe lista figurind intocmirea unui buget al municipalitatii de 105 milioane de euro, constructia in ultimii patru ani a 720 de apartamente pentru tineri, executarea anuala a 10 kilometri de canalizare stradala, inlocuirea in ultimii doi ani a conductelor de apa calda, precum si o investitie anuala in valoare de 10 milioane de euro.

Ramine de vazut care este opinia locuitorilor municipiului in privinta roadelor activitatii depuse in ultimii doi ani de primarul Dumitru Nicolae.