Ma uit cu placere in fiecare seara la emisiunea "Lumea lui Banciu", difuzata la B1 TV. Acesta are curajul de a spune lucrurilor pe nume. Daca pana acum in emisiunile tv nu prea avea nimeni curajul sa spuna despre asa-zisele dive din show-biz-ul romanesc cata minte au, iata ca Radu Banciu are acest curaj, indiferent daca isi face sau nu dusmani.
Plina de entuziasm dupa discursul Regelui Mihai, din Parlamentul Romaniei, Andreea Raicu a tinut sa ne impartaseasca impresiile pe blogul personal. Sub titlul "Discursul Regelui Mihai. Ce lectie!!!", textul postat marti seara a atras atentia nu arat prin valoarea ideilor, cat, mai degraba, din cauza unor scapari gramaticale.
Prezentatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", de la B1TV, a remarcat ca diva a scris "suptil" in loc de "subtil". "O greseala care se face in clasa a III-a spre a IV-a", a spus acesta. Daca ma gandesc bine, la mine in clasa nu era nimeni care sa faca aceasta greseala! Dar nu ma mira nimic, in fiecare zi, in emisiunile tv, aud cel putin o greseala tv facuta fie de "dive", fie de prezentatoare.
"Blogul Andreei Raicu nu este citit de un intelectual, asa ca marile gafe nu s-au modificat. A scris ‘Majestatea sa‘, cu ‘s‘ mic. Bine ca nu a scris ‘Majestatea s-a‘", a conchis prezentatorul.
Banciu chiar are haz!
"Ce cariera, ma! Sunteti anonime! Luati-o pe Andreea Raicu si puneti-i patru intrebari de cultura generala si veti vedea ca nu va raspunde la niciuna dintre ele! Cu suptul nu facem nimic, trebuie sa ne punem pe treaba! Toata lumea stie despre fetele astea (n.r. vedetele din show-biz-ul romanesc), dar absolut degeaba!", a conchis Banciu in emisiunea sa.
Concluzia acestuia: sexul oral nu e suficient pentru asa-zisele vedete, pentru ca nu asa faci o cariera in televiziune!