Incepand de miercuri, 19 aprilie a.c., ora 18.00, se deschid portile Allpin Center, primul supermarket din Constanta, ba chiar din Romania, unde, in afara de cumparaturi - din domeniile vestimentatie, farmaceutica, incaltaminte, jucarii, papetarie, s.a. - se poate face alpinism pe un perete inalt de 9 metri.
Allpin Center este situat in Soseaua Mangaliei nr. 82, langa Billa, si va deservi clientii, din momentul deschiderii sale, intre orele 9.00 si 22.00.
Cu Allpin Center esti la inaltime! Dar mai mult decat atat, la Allpine Center constantenii vor avea ocazia sa-si procure cele mai noi si mai adecvate articole de sport. De asemenea, marketul are la etaj fast-food, ofera divertisment pentru copii si adulti: tobogane, darts... la care se adauga animatorii (personal special angajat pentru a crea acea atmosfera haioasa, speciala, destinata micutilor vizitatori ai marketului).
Totodata, Allpin Center ofera, special pentru doamne, un salon de infrumusetare, dar si cosmetice. Ideea peretelui de alpinism a venit in conditiile in care marea este la doi pasi. Iar muntele - departe. Dorul constantenilor de a urca la inaltime si totodata de a intra in competitie cu prietenii sau colegii, dupa sau inainte de cumparaturi, se poate satisface, imediat, doar la Allpin Center.