Evenimentul Zilei scrie ca rudele cantaretei Madalina Manole, scindate in doua tabere, alimenteaza, prin intelegeri sau contracte, castigurile a doua televiziuni importante din Romania, Pro TV si Antena 1.
Familia Madalinei Manole, divizata si fiecare avand "cartierul general" in cate un post important de televiziune, a continuat in crescendo sa umfle ratingurile si buzunarele posturilor implicate, mergand pana la a face intelegeri sau contracte pentru a vinde aceasta poveste.
Dupa ce si-au adus reciproc felurite acuze, taberele s-au luat la intrecere care prezinta cele mai sordide detalii cu privire la caz. Punctul culminant a fost inregistrat ieri dupa-amiaza, cand sotul cantaretei, Petru Mircea, se afla la Pro TV, in platoul lui Catalin Maruta, pentru a prezenta in exclusivitate partea a doua a scrisorii de adio a Madalinei Manole.
Intre timp, parintii artistei erau in platoul emisiunii "Acces Direct", difuzata pe acelasi tronson orar de Antena 1, unde reluau detalii din viata de sotie nefericita a fiicei lor, informeaza EVZ.