Primaria Oradea a abandonat Regulamentul pentru aprobarea programului de functionare a cluburilor, barurilor si restaurantelor. Cu alte cuvinte, Primaria nu poate limita, pana la ora 23:00, difuzarea muzicii in aceste cluburi sau restaurante.
Conducerea Federatiei Patronilor Bihor saluta decizia Primariei si isi asuma o parte din aceasta hotarire, tinand cont de initiativa pe care a luat-o cu ceva timp in urma, de a organiza intalniri intre reprezentantii patronilor de cluburi si ai institutiilor abilitate sa avizeze buna functionare a acestor cluburi. Ca urmare a acestor intalniri, reprezentantii Consiliului Local au inteles ca, in forma care a fost editat, acest Regulament se afla in afara legii.
Claudia Ignat, director in cadrul FPB, ne-a comunicat ca, in ideea de a cunoaste si de a incerca sa ajute la rezolvarea problemelor care apar in mediul de afaceri local, conducerea FPB a avut o intalnire la sediul federatiei cu reprezentantul Colegiului Medicilor Dentisti Bihor, dr. Pantel György. Aceasta intalnire a avut ca tema problemele medicilor stomatologi survenite semnarii contractelor-cadru cu CAS Oradea.
Rezultatul acestei intalniri este initierea unei colaborari intre reprezentantii medicilor stomatologi si Federatia Patronilor Bihor.