Opel a confirmat faptul ca va produce o versiune decapotabila a lui Astra. Modelul va face cunostinta cu publicul in 2013.
Oficialii costructorului german Opel vor veni la Salonul Auto de la Geneva insotiti de noul Astra OPC, versiunea de performanta a hatchback-ului din Russelsheim. Mai mult decat atat, oficialii nemtilor au anuntat ca in 2013 vor veni pe piata cu o versiune decapotabila a lui Astra.
Noul model va fi produs in Polonia, in uzina Gliwice si face parte din proiectul investitional pe urmatorii cinci ani ai constructorului din Russelsheim. "Noua decapotabila va avea la baza arhitectura intalnita pe actualul Astra si viitorul OPC. Acesta va debuta pe piata in 2013, an in care planuim sa lansam si un model de clasa mica dedicat vietii urbane", a declarat un oficial Opel.
Viitorul Opel Astra Cabrio va deveni astfel, principalul rival al lui Golf VI Cabriolet, modelul german urmand sa debuteze peste doar cateva zile in cadrul Salonului Auto de la Geneva. "Noua decapotabila este o completare ideala pentru actuala gama de produse. Prin design-ul neted si elegant, viitorul model va deveni un real succes", a declarat Nick Reilly, directorul executiv Opel/Vauxhall.