Daca nu v-ati gandit inca unde veti petrece Ziua Indragostitilor, agentiile de turism vin cu cateva pachete promotionale atat in tara, cat si in strainatate. Fie ca veti alege sa mergeti in zone montane din Romania, fie ca veti alege destinatii precum Paris sau Viena, nu a mai ramas mult timp pentru rezervari, iar locurile libere sunt deja pe sfarsite.
Astfel, in perioada 12-16 februarie, la complexul Eden din Predeal veti plati pentru doua nopti de cazare, intr-o camera dubla, 343 de lei. Pachetul include cazarea, cina romantica pentru doua persoane, pentru fiecare noapte de cazare, un aranjament special in camera, precum si nelipsita sampanie.
In Vatra Dornei, un pachet promotional la Hotelul Carol, de patru stele, poate varia intre 396 de lei si 476 de lei. Daca veti alege sa va cazati intr-o garsoniera, pentru doua nopti de cazare, sampanie, un tort de ciocolata surpriza si o plimbare cu telescaunul veti plati 396 de lei. Pentru aceleasi servicii, dar cazati intr-un apartament, va trebui sa platiti 476 de lei.
ßi oferta pensiunilor este generoasa pentru aceasta ocazie. La pensiunea Daniela, clasificata cu doua margarete, situata in Moeciu de Sus, veti plati intre 25 si 28 de lei pentru o noapte de cazare, intr-o camera dubla. Ceva mai mari sunt preturile practicate in aceasta perioada daca alegeti o pensiune cu cinci margarete, cum este Pensiunea Bucegi. Preturile practicate la aceste pensiuni variaza intre 60 si 120 de lei.
Cine are dare de mana sa aleaga Parisul pentru a petrece Ziua Indragostitilor, 235 de euro costa un sejur de trei nopti de cazare intr-un hotel de patru stele. In acelasi pret mai este inclusa si croaziera cu vaporasul pe Sena. La Roma, pentru trei nopti de cazare in perioada 12-15 februarie intr-un hotel de patru stele veti plati 312 euro. In acelasi pachet mai intra o masa la restaurantul hotelului cu trei feluri de mancare fara bauturi, tur de oras "Roma Antica" si degustare de vinuri. (Andreea ßtefan)