Vedeta Tv cere, pe blogul personal, reluarea concursului pentru a-l putea inlocui pe iubitul Elenei Basescu.
"Citesc in ziare ca cetateanu‘ Syda, absolut intamplator iubitul Elenei Basescu (Eba), a castigat un post de consilier la Ambasada Romaniei la Paris. Stiu ca ar trebuie sa fim mai buni, da‘ pe mine ma roade raaaau invidia. Adica daca eu as fi stiut de concurs, nu m-as fi dus? Nu e si visul meu sa traiesc la Paris?! Ce, n-as fi putut si eu sa fac ce face Syda? Plus ca stiu si franceza. Chiar asa, oare el stie? Si daca n-ar sti, ce?", scrie prezentatoarea Tv pe blogul personal.
"Sigur, imi lipseste un background al cluburilor de fite, poate de-asta l-au luat. Sa intermedieze relatiile economice ale odraslelor de bani-gata de la Paris cu cele din Bucuresti. Schimb de cluburi! Dar chiar si asa, daca as fi dat un search pe Google, zau ca m-as fi pus la punct. La o adica, m-as fi dus, o saptamana, noapte de noapte, in documentare. Unde mai pui c-o sa lucreze in cladirea asta frumoasa? Si o sa stea intr-un apartament in centru, platit de statul roman, ca doar n-o sa-l trimita pe bietu‘ Syda intr-un faubourg, sa se amestece cu toti imigrantii. Si leafa, leafa. Eu de ce n-am stiut de concursul asta?! Cer sa se reia, ca sa ne inscriem si noi, muritorii de rand", adauga Simona Gherghe.
Syda, pe numele real Bogdan Ionescu, s-a angajat la inceputul lunii martie la Ministerul Economiei, condus de Adriean Videanu, iar la sfarsitul aceleiasi luni a castigat concursul (neanuntat, el fiind singurul candidat) pentru ocuparea postului de secretar economic de gradul III la Ambasada Romaniei de la Paris. Postul lui Syda a fost creat special pentru el, ca sa fie mai aproape de iubita lui, Eba, fiica a presedintelui Romaniei si europarlamentara, vietuitoare pe meleag occidental.