Roxana Iordache publica pe blog articolul "DETOXIFIERE", pe care il puteti citi in continuare.
Nu mai urmaresc televiziunile, atunci cand apar: Basescu, Boc, Udrea, Borfeta, Boureanu, Turcan si/sau sotul ei, Visan, Wass-Paul, C.Petrescu, Popoviciu, Tinel, Saftoiu - el sau ea, Sulfina Barbu, Boagiu, Mircea Toader, W. Branza, C.V.Tudor, Bogdan Chirieac si la limita, Gabriel Berca, care mai are putin si devine Berca Mondialu (dintr-un om cu bun simt). Sigur am omis destui, dar nici n-are sens sa-mi incarc memoria cu balast. Inchid televizorul sau schimb canalul. Consider degradant pentru mine sa urmaresc asa ceva. Nulitatile de la putere jignesc inteligenta si sfideaza bunul simt. O adunatura de mutanti. Cei care nu (mai) sunt in PD-L mentionati aici fac parte tot din modelul de succesuri fata de care am incompatibilitate pana la greata.
Flasnetele portocalii s-au ars cand s-au jucat cu focul, prin anuntul ca refuza sa participe la emisiuni pe Antena 3 si Realitatea, cu "ultimatumul" infantil: "pana cand vor renunta sa falsifice realitatea". Dupa care au intrat in panica, fiindca lumea s-a bucurat sa nu-i mai vada si au tot scazut in sondaje. Nu-i mediatizau, nu existau. In consecinta, au revenit. Mai intai, cu coada-ntre picioare. Pe urma, cu tupeu maximal. Aplicand toti schema dinamitarii emisiunilor, sub deviza: logica, dusmanul poporului. Iar televiziunile cu pricina au continuat sa-i invite, intr-o frenezie. Realitatea e ca se complac in derizoriu.
Chiar nu vreau politica o vreme. N-are ce sa ma surprinda. Pentru mine e clar. Regimul infractional Basescu trebuie sa cada. Si pana ce opozitia nu da un semn ca vrea si poate s-o faca, sunt tentata sa nu ma mai intereseze. Fac detoxifiere. Din nou ca pe vremea lui Ceausescu. Dar de data asta deliberat. Citit, scris, filme, muzica, spectacole.
Deci, inchid televizorul cand apar jagardelele. Sau schimb canalul. Lamentabila prostia televiziunilor de a populariza regimul. Exact ce isi doreste PR-ul nemernicilor. Repeta la infinit vorbe de scandal ale lui Basescu, lansate special ca sa ocupe tot timpul unei prese slabe. O presa puternica l-ar strivi. Cu toata paduchelnita lui. Prin ignorare.