Gandul informeaza : Cum arata STADIONUL NATIONAL. Gazonul va fi adus din Italia in masini frigorifice

La Stadionul National forfota mare la orele pranzului. Angajati din Primaria Capitalei, oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal, bodyguarzi si multi ziaristi asteptau masinile care sa-i aduca pe premierul Emil Boc si pe primarul general Sorin Oprescu. "Premierul si-a manifestat inca de saptamana trecuta dorinta sa viziteze Stadionul National", a lamurit Oprescu motivul vizitei de protocol. Emil Boc a fost plimbat printre gradene, i-au fost aratate vestiarele sportivilor, sala de conferinte, intrarea pe teren a sportivilor, terasa si a revenit apoi pe treptele stadionului.
"Stadionul arata impresionant. Este o mandrie pentru fiecare bucurestean. Este o mandrie pentru fiecare iubitor al fotbalului. Nu poti sa obiectezi nimic la cum arata. Guvernul a dat 35 de milioane de euro si va contribui cu bani ori de cate ori se va construi un stadion la standarde europene", a spus premierul Boc la capatul traseului de protocol.
Primarul Oprescu n-a scapat ocazie sa-i spuna, ca banii de la Guvern "au venit si nu prea au venit. Ca Guvernul sa-si respecte angajamentul de a contribui cu 70 la suta din costurile stadionului, ar trebui sa ne mai dea 90 de milioane de euro. Este nevoie de o firma care sa asigure managementul stadionului. Cand aprinzi luminile la un meci de fotbal se consuma cat consuman tot cartierul Pantelimon", a declarat primarul Capitalei.