"Daca o sa va uitati la toate discutiile aparute intre ministrii PSD si PD-L au fost in urma unor vizite ale presedintelui la Guvern. Dupa sase luni de coabitare au fost extrem de putine evenimente intre ministrii celor doua partide si nimic dramatic. Traian Basescu este un om conflictual si pe unde a mers a general numai conflicte. Ma asteptam ca macar o data sa fie un presedinte asa cum ar trebui sa fie", a declarat deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, care a adaugat ca Traian Basescu "nu va apuca " al doilea mandat pentru a fi asa cum spune el.
Hrebenciuc a declarat ca va face parte din echipa de campanie a lui Mircea Geoana, care "nu se teme de nimeni", avand in vedere cum este pozitionat PSD.
Viorel Hrebenciuc a spus ca presedintele PSD are o echipa de consilieri care va fi consolidata in timpul campaniei pentru prezidentiale.
In opinia lui Hrebenciuc iesirea PSD de la guvernare nu este oportuna pe fondul crizei.
"Iesirea PSD de la guvernare va adanci criza. Am semnat de buna-credinta acest Parteneriat pentru Romania . Acum trebuie sa analizam ce s-a aplicat si ce vom face pe viitor", a adaugat deputatul PSD.
Pe de alta parte, Radu Mazare, presedintele PSD Constanta, a subliniat ca unul dintre scopurile intalnirii de vineri de la Turnu Magurele ar fi sa scape tara de Traian Basescu.
"Suntem aici sa ne batem capul sa scapam de Iuda asta de Basescu, ca asta e cel mai rau", ar fi spus Mazare.
Si presedintele PSD Mircea Geoana a vorbit despre relatiile sale cu Traian Basescu.
"Din punct de vedere al realitatii economiei si a ceea ce numim economia reala, lucrurile arata azi greu, dificil. Aceasta inrautatire a situatiei social-economice a tarii il afecteaza electoral in primul rand pe Traian Basescu, considerat de majoritatea populatiei ca fiind principalul responsabil", a spus Geoana la Turnu Magurele.