Invitatul lui Catalin Stefanescu la editia Garantat 100% de duminica, 16 ianuarie, este regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucuresti pentru Festivalul de Film Experimental.
Peter Greenaway este apreciat drept un artist indraznet, creator al unei estetici cinematografice de neconfundat, pedagog, artist video, publicist. Perceput ca excentric si adesea controversat, el este creatorul unor filme de referinta, precum Contractul desenatorului, Burta arhitectului, Copilul din Mancon, Opt femei si jumatate.
Trio Zamfirescu sustine un minirecital de chitara clasica, iar muzica tanara a serii poarta semnatura Butterflies in My Stomach. Acompaniamentul la pian este asigurat de Puiu Pascu.
Catalin Stefanescu este membru al Asociatiei Internationale a Criticilor de Teatru si membru UNITER, Catalin Stefanescu este, din 1999, realizator si gazda a programului Garantat 100% de la TVR 1. Vedeta a obtinut numeroase premii pentru reportajele si filmele documentare realizate sub acest generic: Premiul APTR pentru emisiune culturala si pentru magazin cultural, Premiul pentru cel mai bun documentar romanesc - Penitenciar (prezentat, printre altele, la Festivalul International de Film Antropologic - Sibiu), Marele Premiu TELEVEST (la Timisoara) - pentru Regizorul... si Premiul CNA pentru cel mai bun program local de televiziune - Garantat 100%, Premiul Flacara pentru jurnalism etc.