Mecanismul proiectului pilot "Cel mai mic pret garantat", lansat in aceasta toamna in toate magazinele Deichmann din Romania este simplu: daca o persoana gaseste si achizitioneaza dupa data de 15 octombrie 2010, intr-un magazin de incaltaminte concurent, un model identic cu unul dintre modelele de incaltaminte existente in magazinele Deichmann, dar la un pret mai mic, Deichmann ii va achita pe loc contravaloarea pe care o are acel produs in magazinele Deichmann. Cel mai mic pret garantat de cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa subliniaza flexibilitatea retailer-ului la preturile pietei si la tendintele modei.
Prin modelele variate si preturile accesibile, Deichmann a vandut anul trecut 138 de milioane de perechi in toata lumea. Datorita cantitatilor mari achizitionate din peste 40 de tari, Deichmann poate oferi clientilor sai produse de calitate superioara la preturi extrem de bune.
Stilul modern si confortabil, accesibilitatea si diversitatea modelelor reprezinta atributele principale, prin care Deichmann a reusit sa devina magazinul de incredere al romanilor. Incepand cu 15 octombrie, Deichmann le garanteaza tuturor clientilor sai cel mai mic pret la incaltaminte.
Proiectul "Cel mai mic pret garantat" lansat de Deichmann in Romania se va desfasura pe termen nelimitat si se adreseaza exclusiv persoanelor care au implinit varsta de 18 ani si care au cumparat un articol identic dintr-un magazin concurent dupa data de 15 octombrie 2010.
Acestea trebuie sa se prezinte cu produsul si cu bonul fiscal - copie si original - intr-unul dintre magazinele Deichmann in termen de 10 zile de la data achizitiei. Pentru ca Deichmann garanteaza cel mai mic pret, clientii vor primi pe loc contravaloarea pe care o are respectivul produs in magazinele Deichmann.
Informatii suplimentare dar si regulamentul campaniei sunt afisate atat pe www.deichmann-incaltaminte.ro, cat si in magazinele Deichmann.