Candidatul PNL Crin Antonescu afirma ca publicatiile "Romania Mare" si "22" sunt "elemente ratacite pe scena comentariului romanesc", ce se aseamana prin "partizanat turbat" si minciuni precum cea ca in spatele candidaturii sale ar fi Dinu Patriciu.
Solicitat, intr-o emisiune la Realitatea TV, sa comenteze afirmatiile din care reiese ca in spatele candidaturii sale s-ar afla "mirosul petrodolarilor" si Dinu Patriciu, Antonescu a afirmat: "Sa vedem cine a spus asta: elemente ratacite pe scena comentariului romanesc. Doua grupuri care incep sa semene: Vadim Tudor - "Romania Mare" si Grupul pentru Dialog Social - Revista "22".
Intrebat daca face o comparatie intre GDS si "Romania Mare", liberalul a raspuns: "Da, intru totul. Prin aceste minciuni, prin partizanatul turbat, prin faptul ca, din punctul meu de vedere, nu au niciun credit".
Antonescu a mai afirmat ca nu a avut niciodata "afaceri cu petrol sau cu altceva, cu Dinu Patriciu".
"In plus, dincolo de multe pareri care ni se potrivesc, pentru ca suntem amandoi liberali, exista si diferente foarte serioase intre noi", a comentat candidatul PNL.