Guvernul va incepe procedurile legale pentru anularea titlului de parc industrial acordat "Parcului turistic si de agrement Snagov", precum si demersurile necesare pentru rezilierea contractului de asociere in participatiune si a contractului de administrare incheiat in cazul Dracula Park, anunta Mediafax.
Masurile au fost aprobate la ultima sedinta a Executivului, si sunt urmare a controlului efectuat de Autoritatea de Control a Guvernului (ACG).
Din verificarile ACG a rezultat ca titlul de parc industrial a fost acordat ilegal, pentru un teren care nu indeplinea conditiile unui parc industrial si ca asocierea nu a fost in interesul statului, care a participat cu 460 de hectare de teren, in valoare de peste 400 de milioane de euro, in timp ce societatea Dracula Park nu a avut nici un aport material.
Verificarile au mai demonstrat ca administrarea "Parcului turistic si de agrement Snagov" a fost incredintata direct, prin hotarare de guvern, unei firme care nu avea posibilitatea sa indeplineasca obiectivele contractului si care, intre timp, s-a si dizolvat. (M.C.I.)