Welcome to Roxania: MIHAI GADEA, SUZANICA GADEA

Una din rezolutiile pentru 2013 este sa nu mai urmaresc televiziunile de stiri, cu exceptia unor emisiuni in functie de realizatori. Foarte putini.
Dupa atitudinea de asta-seara (deja aseara), Mihai Gadea ar merita direct cartonasul rosu.
E penibil sa te dai la un invitat ca o tata sau ca un "baiat de cartier" care iti arata muschii in lipsa de argumente.
In plus, i-a spus "sa va fie rusine", pentru ca omul, fiind intrebat in tir continuu, cand de Gadea, cand de Ursu si intrerupt la infinit, a spus ca e o atitudine stalinista. Iar lui Gadea i-a sarit mustarul, asa cum nu i se intampla unui profesionist.
Cum ar spune americanul, atitudinea lui Gadea a fost chiar "fizica", pur si simplu s-a ridicat si s-a aplecat amenintator spre tanarul invitat, doar pentru ca el isi permitea sa vrea sa-si exprime punctul de vedere si mai ales, sa dea informatii, in date si cifre.
E vorba de noul manager de la CFR Calatori - nou de tot, care ar fi trebuit sa rezolve peste noapte o catastrofa de 23 de ani. Si tot el s-a jenat pentru lipsa de jena a realizatorului emisiunii, in plus, "moderator".
Suzanica Gadea se ocupa cu cenzura. Mihai Gadea a parut ca vrea sa celebreze coincidenta de nume.
Si pe langa mahalagismul agresiv, Gadea a mai comis o marlanie, anume, ironia grosiera ca tanarul a renuntat la venituri mari din privat ca sa vina "din patriotism" la stat. De unde rezulta ca nimeni n-ar trebui sa-si asume riscuri/angajamente guvernamentale, fiind preferabil statutul de "baieti destepti" in afaceri particulare.
Uneori, Mihai Gadea se trage atat de jos incat te miri cum de nu-si da seama in ce hal isi compromite propriile realizari.