Banca Comerciala Romana (BCR) acorda, de la inceputul lunii martie, un bonus de pana la 3% posesorilor de carduri BCR, persoane fizice.
Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu cardurile BCR de debit, credit sau co-branded, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.
Bonusul este aplicabil cardurilor BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron (carduri de debit in lei) si BCR MasterCard (card de credit in lei) la cumparaturi facute la comerciantii parteneri BCR, la un volum de cumparaturi de minimum 300 de lei noi/luna. Bonusul de 1% se acorda: posesorilor de carduri de credit co-brand BCR MasterCard - ALTEX, BCR VISA Depozitul de Calculatoare si BCR VISA Ultra PRO care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR (inclusiv prima cumparatura), ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 1.600 de lei noi/luna. Campania se deruleaza in perioada 1 martie-30 aprilie.
Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati din conturile de card.
Clientii BCR, posesori de carduri, beneficiaza si de posibilitatea de a-si plati facturile si ratele de credit de la ATM, de reincarcare a cartelelor Connex, precum si de avantajele serviciului Mobile Banking. BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, 1,87 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, 16 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avand conturi in lei sau valute liber convertibile.
Banca are, in prezent, peste 1.000 de ATM-uri functionale si aproape 6.000 de terminale electronice (POS) instalate la comercianti. De asemenea, banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce.