Cele mai active banci romanesti in anul trecut s-au evidentiat prin lansari de produse si servicii noi, insotite de o campanie impresionanta de deschidere de noi unitati, informeaza BankingNews, care a alcatuit un top al acestora.
BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania si Bancpost au fost institutiile de credit a caror activitate s-a remarcat in acest context. BCR este lider in ceea ce priveste noutatile oferite clientilor anul trecut, cu nu mai putin de 14 produse si servicii noi. Suprematia si-a asigurat-o prin lansarea de numeroase carduri, dar si de pachete de produse si servicii. Urmeaza cei de la BRD, care au venit pe piata cu patru noi carduri co-branded. Banca s-a afirmat anul trecut ca un jucator foarte important pe sectorul finantarii IMM-urilor, lansand o gama de produse de creditare destinata acestor clienti.
Desi portofoliul Raiffeisen Bank s-a imbogatit anul trecut cu noua produse, o parte dintre acestea sunt pretentioase si vizeaza un segment restrans de clienti. (M.H.)