Astazi, vom afla numele noului asigurator al flotei Tarom pentru perioada 1 februarie 2006 - 31 ianuarie 2007, se arata intr-un comunicat al operatorului aerian. Societatile Omniasig, Astra, Allianz-¥iriac Asigurari si BCR Asigurari au depus ieri oferte pentru asigurarea flotei de aeronave a companiei.
"Este cel mai mare numar de oferte depuse pentru aceasta licitatie din ultimii trei ani. Compania castigatoare va fi stabilita marti, 17 ianuarie", se precizeaza intr-un anunt al operatorului roman de transport aerian. Tarom a solicitat oferte pentru furnizarea de servicii de asigurare a aeronavelor si pieselor de schimb si asigurare de raspundere fata de pasageri, bagaje, marfa, posta si terti.
La inceputul lui septembrie 2005, Consiliul de Administratie al Tarom a anulat licitatia organizata la 29 august 2005 pentru asigurarea flotei, dupa ce a constatat ca nu au fost indeplinite conditiile prevazute de lege privind achizitiile publice.
Motivul invocat de conducerea Tarom a fost depunerea unei singure oferte. Aceasta oferta venea din partea Omniasig. (Simona Dobre)