Fostul director general al societatii Apa Canal, Ion Stefan, considera ca discutiile purtate in cadrul sedintei Consiliului Local pe marginea majorarii salariale negociate intre sindicalisti si actuala administratie a unitatii sint total lipsite de sens. "S-a vehiculat ideea ca salariile au fost majorate cu 32 de procente. E o prostie. Lefurile vor fi majorate cu aproximativ 11% in trei transe. Din punctul meu de vedere oamenii au meritat majorarea salariala. Spun asta si pentru ca la alte societati din subordinea municipalitatiii salariile sint mult mai mari decit cele de la Apa Canal", a declarat ieri Ion Stefan.

El a mai spus si ca in acest moment conducerea si sindicatele de la Apa Canal pot amina startul concedierilor colective. "Bugetul societatii pe acest an a fost construit pentru 1.100 de salariati citi sint la ora actuala in societate", a completat fostul sef al furnizorului de apa potabila.

Ion Stefan a mai spus si ca, dupa ce-si va recistiga in instanta dreptul de a fi directorul general al societatii Apa Canal, va demisiona din functie.