Roxana Iordache publica pe blog articolul "DE ZIUA LUI BADIN, DESPRE PROSTIA DE LA ANTENA 3", in care demonstreaza cum postul tv face jocul regimului Basescu, renuntand la profesionisti in favoarea unor portocalii mascati.
'Un fel de a-i ura multe, foarte multe onomastici fericite de aici inainte e si asta.
Anume, sa scriu despre prostia postului (teoretic, anti-Basescu) de a-l trece in culise (practic, pe unul din cei mai calificati adversari ai regimului Basescu).
Faptul ca nu se urmareste demolarea regimului antinational e demonstrat si de preferinta pentru unii portocalii mascati, in detrimentul unor jurnalisti calificati.
Andrei Badin intervenea cu informatii, precise si dure. Antena 3 a renuntat la el in favoarea unui sociolog care bate campii, ca Marius Pieleanu. De ce zic ca bate campii (si fara gratie)? Pentru ca subordoneaza stiinta, tendintelor sale emotionale. De exemplu, minciunile patriotice - cum ar fi, sa nu mai zicem ca n-a fost revolutie, desi noi stim ca n-a fost revolutie, dar ne facem de ras ca popor - zice el - daca recunoastem ca n-am fi fost in stare sa iesim fara un impuls, cum a fost Tokes. Si alta idiotenie a lui Pieleanu e pledoaria pentru regimul Basescu, pe care daca o face involuntar, mai bine ar face-o voluntar, deduceti de ce.
Adica, imbecilitatea privind refacerea nefericitei aliante "A! D.A.", o prostie care nu se sustine sub nici o forma:
1. Cand s-a constituit, PD era in Internationala Socialista si jura pe stanga, Basescu il daduse jos pe Roman cu motiunea "Romania puternica, Romania social-democrata" - si asta dupa ce compromisese dreapta in timpul guvernarii cu CDR.
2. PD-L e o impostura, n-are nici o legatura cu dreapta. Dimpotriva, ce face regimul Basescu e stalinism dur. Masurile bolsevice ale guvernului Boc reanimeaza chiar mumia lui Lenin.
Deci, sa renunti la un adversar real al regimului actual si in primul rand profesionist mass media, in favoarea unui - in cel mai fericit caz - papagal denota fie prostie, fie ticalosie.
Ca dovada si faptul ca au renuntat si la Anca Florea, o floare rara a presei romanesti.
Deci, cu asa presa, asa regim.
P.S. Exceptiile confirma regula. Ca doar "mogulii" au nevoie de bani din publicitate, nu?'