Din 2 noiembrie, in fiecare miercuri, de la ora 23.00, TVR 2 aduce telespectatorilor prima si singura emisiune tv dedicata in exclusivitate vinurilor si oenoturismului. Gazde vor fi fratii Adrian si Catalin Paduraru - cei care, astfel, extind proiectul lor media inceput la TVR 2 in acest an de a aduce cultura si civilizatia vinului mai aproape de telespectatori.
Noua emisiune "Frati de vita" (productie TVR) va invita sa calatoriti alaturi de fratii Păduraru pe "Drumul Vinului", intr-o incercare de a cunoaste mai bine turismul viticol din Romania si competitiile din acest domeniu.
Traseul va include nu doar podgoriile si cramele renumite, ci si pe cele mai noi, mai exotice, mai putin cunoscute. Si cum vinul bun nu are buletin de identitate, "Fratii de vita" nu se vor limita doar la productiile autohtone si ne vor tine la curent cu tot ceea ce este important cand este vorba de vinuri cu adevarat valoroase.
De la evenimente sau tehnici de degustare, pana la diversele accesorii din domeniu, emisiunea "Frati de vita" va aduce cele mai diverse informatii si va deschide larg, pentru noi toti, portile "lumii vinului" in care, de regula, au acces numai cei initiati.
In editia din aceasta saptamana, Catalin si Adrian vor porni la Iasi intr-o calatorie in timp si vor avea parte, apoi, de o surpriza inedita care ii va face sa se intrebe daca nu cumva Jean Michel Jarre a ajuns la Cotnari.
Urmariti miercuri seara "Frati de vita" la TVR 2 si aflati despre ce este vorba.