Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului au inceput urmarirea penala impotriva presedintelui unei asociatii de proprietari din municipiului Galati, care este totodata si administratorul acestei asociatii, pentru savarsirea infractiunilor de delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata si abuz in serviciu.

S-a dovedit ca, in perioada 2003-2007, in calitate de administrator si presedinte al asociatiei de proprietari, a folosit in interes propriu suma de 31.127,06 lei, incasata de la locatari, pentru construirea unei mansarde deasupra apartamentului sau, desi initial a promis ca va mansarda intreaga scara. De asemenea a completat in fals mai multe chitante, nu a intocmit evidenta contabila, iar persoanelor care si-au montat centrale termice le-a pretins si incasat in mod abuziv sume de bani, reprezentand penalitati fictive.

Administratorul in cauza poate petrece ani buni dupa gratii, unde l-au aruncat propria lacomie, dar si faptul ca, la un moment dat, nici cei pe care ii pacalise nu au mai putut accepta sa fie periodic furati.