Cautare

4 de rezultate pentru "wi fi" (3.34 secunde)
De asemenea, consultantul Kiwi Finance consiliaza clientul in toata perioada premergatoare semnarii contractului de creditare, atentionandu-l asupra unor costuri ascunse ale creditarii, cum ar fi comisionul aplicabil la sold, care, calculat anual, poate deveni mai mare decat dobanda, precum si asupra unor alte prevederi ale contractului de creditare care se pot transforma in capcane pentru client, daca ele nu sunt cunoscute sau nu sunt bine intelese de catre acesta, au adaugat specialistii Kiwi Finance.
"Pentru 2009, aceste politici si strategii sunt absolut obligatorii, dar sunt convinsa ca vor fi definite. Acum depindem de politic, poate mai mult decat din 1989 incoace, pentru realizarea unui plan de guvernare stabil", a precizat pretedintele Kiwi.
Cum va fi posibil Facebook si Ericsson lucreaza la un proiect comun, care are ca scop extinderea ariei de conectivitate la Internet.
Evident, pana ne-am prins ce se intampla, pana am oprit wi fi-ul de pe telefon si am intrat pe 4G, trecusera la urmatoarea stire.
google-analytics.com