Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (4.31 secunde)
Prin noul sistem de tarifare, introdus de la 1 aprilie a.c., consumatorul de gaze naturale va trebui sa plateasca abonamentul chiar daca intr-o luna nu consuma nimic, a declarat ieri Marcela Oltean, director la departamentul Preturi si Tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).
Frigul din ultimele zile a inceput sa se resimta si in apartamentele de la bloc. ... In aceste conditii, oamenii sunt nevoiti sa apeleze la diferite surse de caldura, cum sunt caloriferele pe ulei, aerotermele sau resourile.
Dupa cum au anuntat la finele lui 2005, autoritatile au decis ca de la 1 ianuarie 2006 factura pentru curentul electric consumat sa se majoreze cu 1,85%, si asta in timp ce pretul gazelor naturale creste cu 17%.
Firmele de telefonie vor fi obligate de stat sa-si informeze detaliat clientii, cu prezentarea tuturor costurilor serviciilor oferite. ... Potrivit proiectului lansat saptamana trecuta de ANRC, furnizorii de servicii de telefonie (fixa sau mobila) vor fi obligati sa prezinte clar clientilor conditiile de furnizare a serviciilor.
Conducerea Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (DMSSF) Galati se asteapta ca in aceasta iarna sa se inmulteasca numarul celor care vor apela la banii statului pentru a-si plati facturile la intretinere si la gaze.
Din cauza restantelor de 150 de miliarde pe care Regia Autonoma de Termoficare le-a inregistrat la Distrigaz Sud SA, furnizorul de gaz metan a sistat alimentarea inclusiv la centrale termice care deservesc asociatii de proprietari fara debite la caldura si apa calda.
Factura la gaze va fi mai scumpa in 2007 cu pana la 12%, dupa estimarile ANRGN, preluate de Mediafax.
Adica vom avea o singura factura pentru plata mobilului si a fixului. ... Se va intari astfel concurenta, fapt care nu poate decat sa ne bucure.
Acesta afirma ca nici una dintre cele 19 societati care presteaza acest serviciu nu a solicitat la Apaterm avizul pentru bransament pe baza caruia societatea locala de distributie a agentului termic sa le comunice cantitatea de caldura consumata lunar.
Factura la electricitate se va calcula ca si pana acum, la cursul euro din prima zi lucratoare a lunii octombrie 2006. ... Desi la dezbateri trebuia sa participe si oficialii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, care au si declansat scandalul facturilor la lumina, ei nu au venit.
Comerciantii motiveaza fie ca nu au nimic oficial, fie ca nu stiu cum sa aplice aceasta taxa.Magazinele de electronice si electrocasnice din Craiova nu aplica taxa verde pentru acest tip de produse, cu toate ca ea este obligatorie de la 1 mai.
Clientii CEZ din Olt si din tot sudul tarii au suferit zilele acestea o adevarata batjocura, fiind amenintati prin scrisori emise de companie ca vor fi debransati de la reteaua electrica daca nu platesc facturi restante pe care, de fapt, le-au platit.Zilele trecute, fostele casierii din Slatina ale Electrica Oltenia, transformate în puncte de relatii cu clientii ale CEZ Vânzare, au fost pline de oameni nervosi si nedreptatiti, învoiti de la serviciu sau pensionari si bolnavi, care au venit sa faca dovada ca au platit facturile, pentru a nu fi debransati.
Vanzarea pestelui si a produselor pescaresti in porturile sau punctele de descarcare va putea fi realizata numai daca este emisa o factura fiscala, iar cantitatile comercializate, pe specii si sortimente de produse, sunt raportate, in aceeasi zi, la centrul de prima vanzare.
Persoanele fizice care vând imobile în scop comercial trebuie sa plateasca TVA la tranzactii.
Daca în cursul unui trimestru consumatorul solicita rezilierea contractului de furnizare, odata cu factura finala de energie electrica i se va emite si factura de Radio-TV.
Dupa interventia reprezentantilor Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului (IRPC), problema portierelor a fost rezolvata, dar testul asupra motorului nu a gasit vreo problema, iar doljeanul in cauza trebuie sa isi schimbe singur cauciucurile, caci acestea nu intra in garantie decat in cazul in care exista defecte de fabricatie.
Fiscul vrea sa oblige persoanele fizice care cumpara masini din spatiul intracomunitar sa plateasca mai intai TVA catre statul roman si dupa aceea sa-si poata inmatricula autoturismele.
Purtatorul de cuvant al Gazprom, Serghei Kuprianov, a declarat pentru AFP ca, in opinia sa, Ucraina, aflata in dificultate financiara, nu a reusit sa-si plateasca factura de gaz pe decembrie pentru ca nu a obtinut de la Fondul Monetar International deblocarea unei noi transe didin imprumut.
Cand faci restructurare taind posturi neocupate, cand nu faci investitii, cand vorbesti mai mult decat faci, factura pe care o vei avea de achitat este consistenta.
Daca nu ati putut plati sau ati uitat de factura la telefon mobil, fix, curent ori gaze, timp de mai multe luni, sa nu va mire ca intr-o zi va va suna la usa un tanar de 25 de ani, prezentabil si manierat, ca sa va ceara bani.
google-analytics.com