Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (7.75 secunde)
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Si va incepe sa isi premieze castigatorii. ... Invinsii vor fi nominalizati, pe fata sau in mod voalat, si vor incepe sa deconteze.
Pentru prima data de la venirea Ford la Craiova, am aflat de la Ken MacFarlane de ce s-a schimbat procesul de productie, ce vor face furnizorii, cand incep angajarile si care va fi volumul de productie al fabricii din Craiova in 2012.
"Incerc sa-mi maschez supararile. Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" Sandra se strecoara prin multimea care vrea sa-i fure un sarut. ... - Sandra, cat crezi ca rezisti fara sa pronunti cuvantul gimnastica?
Buna seara Timisoara, Buna seara prieteni, Sunt pentru cel putin cateva zile presedintele Romaniei si daca as fi avut ocazia pentru o singura zi sa fiu presedintele Romaniei as fi venit, cum vin azi la Timisoara, sa va multumesc in numele tuturor romanilor voua, timisorenilor, pentru Libertate.
Vremea curge, vremurile sunt aceleasi, obisnuieste un vechi amic sa-mi spuna ori de cate ori ne intalnim. Cu oaresce resemnare, mi se adreseaza de fiecare data ca unuia responsabil pentru neajunsul asta. ... Introducerea , la prima vedere, pare sa nu sa aiba legatura cu declaratia mea politica de astazi.
Nu am reusit sa dau spatii, l-am scris pe telefon. ... Mireille Popa, 25 mai 2019 Tipatul cocorului in noapte (poem) As vrea sa dau timpul inapoi, sa fi facut mai mult.
Vreau sa va spun cateva lucruri la care tin foarte mult.
In luna octombrie, KFC si Pizza Hut sustin organizatia World Vision Romania prin cea de-a saptea editie a campaniei "Vreau in clasa a noua".
Unii dintre cei mai radicali liberali, Ludovic Orban si Crin Antonescu, s-au declarat nemultumiti de faptul ca actualii directorii ai Serviciilor secrete sunt inca in functii, desi Puterea s-a schimbat de zece luni, si i-au cerut imperativ presedintelui Basescu sa-i schimbe pe acestia.
Vanghelie vorbeste in termeni acizi si despre colegii sai de partid, despre care spune ca sunt niste "lepre" si "idioti", care ar fi in stare sa-si dea si nevestele pentru a primi functii in PSD. ... Ca sa le dai o functie, iti da neveste (sic!)", se arata in inregistrare.
Totul a iesit la iveala in momentul in care cei doi au incercat sa fenteze cu aceeasi schema DGFP Bihor, prin intermediul firmei Maioreana, infiintata in stei. ... Pe numele celor doi a fost intocmit un dosar penal, care urmeaza sa intre pe rolul Judecatoriei Carei.
In legatura cu aceasta motiune, premierul Calin Popescu-Tariceanu considera ca initierea ei in perioada campaniei electorale este un gest politicianist, iar asocierea PDL cu PRM la sustinerea acestei proceduri caracterizeaza factura si stilul formatiunii liberal-democrate de a face politica.
"Asistam la un Guvern de factura personala al domnului Basescu, motiunea il va sanctiona", a declarat fostul premier Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca depunerea motiunii de cenzura impotriva Cabinetului Boc II este motivata de faptul ca actualul Executiv este unul "de factura personala" a lui Traian Basescu.
Clientii casnici si firmele care au contract cu Electrica Oltenia va trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a anunta cantitatea de energie electrica pe care vor sa o consume.
Factura la energie pentru consumatori va reprezenta in 2009 maximum 10% din veniturile lor totale, reprezentand doar un sfert din ceea ce se plateste in prezent, sunt de parere reprezentantii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), citati de NewsIn.
Clientii trebuie sa inscrie intr-o conventie de consum valorile lunare ale consumului estimat, luand in calcul istoricul de consum pe perioada ultimului an, pentru fiecare consumator existent in baza de date a companiei.
Romtelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, clientii operatorului de telecomunicatii urmand sa le primeasca prin posta pana la 15 septembrie, a anuntat compania.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a elaborat un proiect de act normativ prin care vrea sa modifice modelul si continutul formularului (300), "Decont de taxa pe valoarea adaugata (TVA)", respectiv data de la care taxa devine exigibila pentru achizitiile intracomunitare.
google-analytics.com