Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (3.38 secunde)
Unii care au centrale de apartament îsi adauga în portofoliu înca o factura, cea de la gaze. ... În medie, o familie care locuieste la bloc gaseste în cutia postala o factura la doua-trei zile.
Marin Mosteanu spune ca distribuitorul CEZ a uitat sa scada din factura de regularizare circa 100 de lei, desi banii au fost achitati si spera ca suma sa-i fie returnata. ... „Pe 8 noiembrie 2008, am primit factura de regularizare, care m-a lasat fara aer:
CEZ, EON, Enel si Electrica Furnizare SA cumuleaza facturile de curent electric cu taxa radio-TV, desi acest lucru nu este legal.
l1) in perioada 1 ianuarie 2011-31 decembrie 2011 inclusiv, cheltuielile privind combustibilul pentru vehiculele rutiere motorizate care sunt destinate exclusiv transportului rutier de persoane, cu o greutate maxima autorizata care sa nu depaseasca 3.500 kg si care sa nu aiba mai mult de 9 scaune de pasageri, incluzand si scaunul soferului, cu exceptia situatiei in care vehiculele se inscriu in oricare dintre urmatoarele categorii:
Daca firma la care lucreaza sotul sau sotia are credite neplatite la timp, atunci persoana care vrea sa faca un împrumut este refuzata de banca.
Domnule presedinte al Romaniei, domnule viceprim-ministru, domnule ministru, doamnelor si domnilor, stimati reprezentanti ai institutiilor de securitate nationala, stimati reprezentanti ai MApN, ai tuturor armelor care fac parte din acest minister si aceasta structura atat de importanta, vreau sa va salut si sa va spun ca ma bucur sa ne revedem dupa evenimentul anterior, din luna ianuarie, si sa va multumesc pentru activitatea din anul 2014 si in mod special de la acel moment si pana azi sa va mai adresez o multumire speciala:
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. Si sa asculte, sustine candidatul Partidului National Liberal, Victor Manea.
"De la seful scorpionilor la seful spionilor" Presedintele Traian Basescu a schimbat tusea cu junghiul prin desemnarea diplomatului istoric Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim ministru al Guvernului Romaniei in locul juristului filosof Emil Boc. A schimbat un democrat liberal actual cu un fost liberal.
"De la seful scorpionilor la seful spionilor" Presedintele Traian Basescu a schimbat tusea cu junghiul prin desemnarea diplomatului istoric Mihai Razvan Ungureanu in functia de prim ministru al Guvernului Romaniei in locul juristului filosof Emil Boc. A schimbat un democrat liberal actual cu un fost liberal.
Guvernul s-a angajat in ultimele discutii cu FMI sa elimine subventia la energia termica in perioada imediata astfel ca factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
Cine achita factura? ... Va plati PSD factura? ... Pe care va incerca sa-i excomunice. ... Dar nu numai Ciolacu, in calitate de presedinte, ci si PSD ca partid vor incerca sa se spele pe maini in fata opiniei publice.
Reabilitarea sistemului de distributie va reduce la jumatate factura la energia termica platita de populatie peste patru ani, cred reprezentantii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), citati de NewsIn.
Pretul gazelor naturale pentru populatie a scazut, dupa 1 ianuarie 2007, cu 2,5%, ca urmare a eliminarii impozitului de 7,4 euro aplicat la mia de metri cubi de gaz din productia interna, ieftinirea regasindu-se in factura din luna februarie, potrivit NewsIn.
"Agentii economici nu trebuie sa raporteze personal fiecare factura fiscala, asa cum eronat se prezinta, ci sunt obligati sa furnizeze in format electronic, fie pe suport magnetic, fie prin internet, de doua ori pe an situatia facturilor emise evidentiate in registrul de vanzari-cumparari ceea ce nu echivaleaza cu drumuri ale contribuabililor la Fisc pentru fiecare factura emisa".
Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Factura la energie electrica poate fi redusa semnificativ daca stim ce cantitate de electricitate consumam in medie lunar si daca alegem corect tariful reglementat.
Un preț mai mare al motorinei va determina firmele sa scumpeasca toate produsele pe care le transporta, deci si aceasta majorare de taxe se transpune tot in buzunarul consumatorului final. ... Exact de la inceputul anului, compania va factura clienților sai cate trei facturi intr-un singur plic:
Cred ca am incheiat un roman pe care nu vreau deocamdata sa-l public. ... E o carte grea, pe care am avut nevoie sa o scriu, stiind insa ca n-o s-o pot publica imediat. ... Apoi, ca din senin, fara sa-mi fi dorit asta, am inceput sa scriu povestiri.
Daca m-ati intreba ce mi-as dori cel mai mult si cel mai mult, ar fi sa fiu din nou presedinte la TSD! Dar asta nici macar dumneavoastra nu mai puteti sa faceti.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
google-analytics.com