Cautare

396 de rezultate pentru "voinea virgil" (3.44 secunde)
Virgil Pop, primul parlamentar roman condamnat la puscarie cu executare. ... Este vorba de Virgil Pop, deputat PNL. ... Virgil Pop a iesit pe locul 3 in colegiul 8 dar a reusit sa ajunga deputat datorita (datorita, din punctul lui de vedere - noi am putea spune:
Razvan Mateo Mateescu) Victor Ponta a anuntat la o conferinta de presa ca a cooptat la echipa PSD de consultanti "trei nume recunoscute in societatea civila și mediulacademic", referindu-se la Daniel Daianu, Liviu Voinea și Bogdan Teodorescu.
Ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea i-a raspuns senatoarei Gabriela Firea Ministrul Liviu Voinea a facut aceasta precizare in cadrul intalnirii saptamanale a ministrilor Cabinetului Ponta cu Grupul Senatorial PSD.
Saptamana aceasta are o dubla semnificatie pentru cariera muzicala a artistului Virgil Iantu, marcand atat lansarea oficiala a albumului "Ieri si Azi", cat si debutul primului sau turneu din cariera solo.
Iliescu va cere recuzarea procurorului Voinea Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca procurorul Dan Voinea „s-a descalificat“ prin declaratiile referitoare la evenimentele din 1989 si a precizat ca, probabil, va face demersuri „pentru a-l recuza“. „Domnul Dan Voinea s-a descalificat.
Voinea, invidiat ca e pandur Atacantul Albert Voinea, de 19 ani, a revenit acasa dupa imprumutul la Gloria Bistrita, dar numai in vacanta.
Liviu Voinea:
Era perceput deja ca infiltratul lui Virgil Magureanu pentru a deturna de fapt reinfiintarea Legiunii catre o grupare controlata de SRI sub forma unui nationalism-comunism.
Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri ca nefondat recursul declarat de primarul Capitalei impotriva deciziei Tribunalului care, in ianuarie 2009, a anulat ordinul lui Sorin Oprescu de concediere a lui Virgil Carstea (foto), fostul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).
Croitorul Virgil Ion are un mic atelier de croitorie in Piata Matache, unde este un spatiu comercial. ... Mereu e plin la domnul Virgil. ... Virgil Ion:
Asa cum ne explica directorul de cercetare al Grupului de Economie Aplicata (GEA), Liviu Voinea (foto), toti banii care circula in economia Romaniei sunt in numar de 15 miliarde de euro, ei fiind impartiti in numerar, depozite la vedere si depozite la termen.
Magureanu isi arata sustinerea dupa cum bate vantul Surse bine informate din anturajul fostului partid-stat spun ca printre cei care s-au aflat in spatele miscarii de debarcare a lui Iliescu se afla si personajul cunoscut sub denumirea de "sarpele cu ochelari”, nimeni altul decat fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, Virgil Magureanu, care a inselat increderea lui Iliescu la alegerile din 1996, cand a votat schimbarea.
, Virgil Cirstea (foto) evalueaza, in momentul de fata, situatia societatii la conducerea careia a fost numit cu data de 25 martie a.
Conform declaratiilor generalului-magistrat Dan Voinea care a instrumentat Dosarul Mineriadei din iunie 1990: - Serviciul Roman de Informatii (condus atunci de d-l Virgil Magureanu) a fost foarte implicat.
Virgil Magureanu, fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, a fost convocat, ieri, la sediul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in legatura cu evenimentele din decembrie 1989.
Saptamana aceasta vom inainta actiunea in instanta", a declarat Georgiana Iorgulescu, reprezentanta CRJ.Adrian Voinea: Este un abuz clar de legiferare Argumentele aduse campaniei "Opriti Codurile!" de catre Clubul Roman de Presa, prin vocea vicepresedintelui sau Adrian Voinea, au fost obiective.
Presedintele PSD a aratat ca spera ca pana joi ministrii Daniel Chitoiu si Liviu Voinea sa termine detaliile. Ponta a mai spus, raspunzand unei intrebari, ca proiectul de buget nu a fost secretizat, ci doar memorandumul ministrului Liviu Voinea privind strategia de discutii cu FMI.
De asemenea, se stimuleaza importurile si vor trebui gasite, in contextul adincirii deficitului de cont, noi surse de finantare a bugetului”, spune Liviu Voinea, director de cercetare al Grupului de Economie Aplicata (GEA).
Liviu Voinea, director la Grupul de Economie Aplicata (GEA), prezinta o alta consecinta benefica a integrarii, si anume faptul ca vom fi monitorizati suplimentar.
„Decalajul nu trebuie privit ca un dezavantaj, ci ca un motiv în plus pentru a atrage finantari“, a spus Liviu Voinea, directorul executiv al GEA, care a explicat ca aceasta a fost si ideea pentru Programul Sectorial al Competitivitatii, potrivit caruia, acolo unde sunt decalaje mai mari trebuie dati bani mai multi.
google-analytics.com