Cautare

124 de rezultate pentru "voinea lucica" (3.01 secunde)
Razvan Mateo Mateescu) Victor Ponta a anuntat la o conferinta de presa ca a cooptat la echipa PSD de consultanti "trei nume recunoscute in societatea civila și mediulacademic", referindu-se la Daniel Daianu, Liviu Voinea și Bogdan Teodorescu.
Dupa ce membrii Partidului Democrat Galati au sarbatorit venirea in formatiunea lor politica a fostei social-democrate Lucica Lepadatu, PSD se poarta ca si cum plecarea acesteia nu ar fi fost nici neasteptata, nici prevazuta.
Ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea i-a raspuns senatoarei Gabriela Firea Ministrul Liviu Voinea a facut aceasta precizare in cadrul intalnirii saptamanale a ministrilor Cabinetului Ponta cu Grupul Senatorial PSD.
Iliescu va cere recuzarea procurorului Voinea Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca procurorul Dan Voinea „s-a descalificat“ prin declaratiile referitoare la evenimentele din 1989 si a precizat ca, probabil, va face demersuri „pentru a-l recuza“. „Domnul Dan Voinea s-a descalificat.
Voinea, invidiat ca e pandur Atacantul Albert Voinea, de 19 ani, a revenit acasa dupa imprumutul la Gloria Bistrita, dar numai in vacanta.
Liviu Voinea:
Lucica de 30 de ani, din Bucuresti, care apela la mila publicului calator, folosindu-se de fiica sa minora, in varsta de 2 ani. ... Lucica in stare de libertate.
Asa cum ne explica directorul de cercetare al Grupului de Economie Aplicata (GEA), Liviu Voinea (foto), toti banii care circula in economia Romaniei sunt in numar de 15 miliarde de euro, ei fiind impartiti in numerar, depozite la vedere si depozite la termen.
Saptamana aceasta vom inainta actiunea in instanta", a declarat Georgiana Iorgulescu, reprezentanta CRJ.Adrian Voinea: Este un abuz clar de legiferare Argumentele aduse campaniei "Opriti Codurile!" de catre Clubul Roman de Presa, prin vocea vicepresedintelui sau Adrian Voinea, au fost obiective.
Presedintele PSD a aratat ca spera ca pana joi ministrii Daniel Chitoiu si Liviu Voinea sa termine detaliile. Ponta a mai spus, raspunzand unei intrebari, ca proiectul de buget nu a fost secretizat, ci doar memorandumul ministrului Liviu Voinea privind strategia de discutii cu FMI.
De asemenea, se stimuleaza importurile si vor trebui gasite, in contextul adincirii deficitului de cont, noi surse de finantare a bugetului”, spune Liviu Voinea, director de cercetare al Grupului de Economie Aplicata (GEA).
Liviu Voinea, director la Grupul de Economie Aplicata (GEA), prezinta o alta consecinta benefica a integrarii, si anume faptul ca vom fi monitorizati suplimentar.
„Decalajul nu trebuie privit ca un dezavantaj, ci ca un motiv în plus pentru a atrage finantari“, a spus Liviu Voinea, directorul executiv al GEA, care a explicat ca aceasta a fost si ideea pentru Programul Sectorial al Competitivitatii, potrivit caruia, acolo unde sunt decalaje mai mari trebuie dati bani mai multi.
„Decalajul nu trebuie privit ca un dezavantaj, ci ca un motiv în plus pentru a atrage finantari“, a spus Liviu Voinea, directorul executiv al GEA, care a explicat ca aceasta a fost si ideea pentru Programul Sectorial al Competitivitatii, potrivit caruia, acolo unde sunt decalaje mai mari trebuie dati bani mai multi.
Pe de alta parte, Liviu Voinea, directorul executiv al Grupului pentru Economie Aplicata, spune ca semnarea unor contracte ar trebui sa se concretizeze la urmatoarele intalniri. ... Cultura asiatica de afaceri se bazeaza pe relatii de incredere, care cer timp", ne-a spus Voinea.
La aceasta categorie, podiumul a fost completat de Roxana Saulea (LPS "Petrache Triscu"), toate fetele fiind pregatite de Mihai Voinea. ... Momentan, cea mai buna din tara la categoria sa de greutate este colega de club Amalia Doana", a spus antrenorul Mihai Voinea.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
Planurile financiare dar si strategia sistemului sanitar pentru anul viitor au fost sustinute de Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi si de Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea.
Invitat principal este Lucica Virginia Bianchi, cercetator al operei lui Leonardo da Vinci la Veneranda Biblioteca Ambrosiana Milano. Pentru informaÈ›ii suplimentare, [email protected], 0723 531 336 http://www.artmark.ro/ima Artmark, Palatul Cesianu-Racovita, Str.
Este vorba de Sandu Traian si Doru Resmerita, ambii fosti liberal-democrati, si de Lucica Lepadatu, fost om de vaza in Partidul Social Democrat.
google-analytics.com