Cautare

871 de rezultate pentru "vizionare film poker" (7.91 secunde)
Chiar daca acum vor sa convinga ca n-au vrut sa se aseze in jurul acestui catafalc-masa de poker si sa-si experimenteze tehnicile de joc.
El este cel mai bun antrenor, dupa ce s-a scolit din auzite la cateva partide de poker cu Piturca, este cel mai bun psiholog, de data asta fara sa fi absolvit vreo scoala, el este cel mai bun politician, cel mai bun analist, filosof, cel mai, cel mai, cel mai...
In cel mai bun caz seamana cu un joc de poker, in care nimeni nu are carte cu adevarat mare si cauta toate metodele, cat de cat permise, pentru a convinge adversarii sa cedeze.
Regizorul Mel Gibson intentioneaza sa faca un film despre viata Papei Ioan Paul al II-lea si surse apropiate lui au declarat ca acesta ar fi filmat deja sfarsitul filmului.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu se lanseaza in 2013 - Regizorul este un batran singuratic! ... Alaturi de Nicolaescu, in film mai joaca si Ada Condeescu, cunoscuta publicului pentru rolurile din "Eu cand vreau sa fluier, fluier" si "Loverboy".
Mihaela Serban scrie un scenariu de film. ... Acum, Mihaela lucreaza la finalizarea unui scenariu de film pentru marile ecrane. Asteptam si noi cu nerabdare aceasta frumoasa poveste, despre care Mihaela nu a vrut inca sa dezvaluie prea multe.
- Stiu ca ai jucat si intr-un film al regizorului Ioan Carmazan. ... - Ti-e dor sa joci in alt film? ... - Am fost de curand cu fiica mea si am vazut un film superb, Marele Urias Prietenos.
5 nominalizari la Premiile Oscar, nominalizat la Globul de Aur pentru Cel mai bun film strain, castigator al premiului Academiei Europene de Film pentru Cel mai bun film.
Iata ca, asa cum anunta ufologul Anthony Bragalia, si in primavara anului 2012 s-a realizat un film, despre care s-a stabilit ca reproduce un caz autentic, infatisand un glob verde care trece lent, cateva minute, examinand parca, de sus, un grup de martori surescitati.
Despre viata din insula in perioada razboiului , am putut afla mai multe din filmul ”Captain Corelli Mandoline”, o ecranizare a romanului lui Louise de Bernieres , in rolurile pricipale aflandu-se Penelope Cruise si Nicholas Cage, film pe care il vazusem de multe ori inainte de a ajunge aici si imi trezise interesul pentru a vedea insula.
Pe 24 septembrie 2013 a fost facut public, pe internet, un film in care apar alte dovezi indirecte ca generalul Twining si fiul sau stiau mult mai multe despre adevarata natura a accidentului de la Roswell decat au declarat vreodata public.
E cu totul alt film Ce e de facut pentru a stopa acest val de terorism fara precedent? ... Pentru ca vorba de cu totul alt film. ... - Da, e cu totul alt film.
Filmari contrafacute La inceputul anului 1995, a aparut si un film cu autopsia cadavrului unui extraterestru dintre cei recuperati la Roswell.
La ora la care vorbim, de multe ori doar spectatori ai evenimentelor de pe scena politica, cativa sunt actori de film. ... Dar asta e deja film de arhiva; ... Aveti grija, deci, ce film alegeti.
Alesii locali au aprobat recent un proiect de hotarare prin care Primaria Slatina solicita sa preia de la Romania Film cladirea fostului cinematograf. ... Cladirea a fost preluata de primarie in 2007 de la Romania Film. ... "Pacala se intoarce" este ultimul film care a rulat la Slatina.
OTV si doua filme americane Primul film american la care poti fi tentat sa te gandesti e ala despre scandalul Larry Flint, mai exact Larry Flint vs.
Creatorii conceptului se bazeaza pe rezultatele din ultimii trei ani, si sustin ca peliculele care au luat Oscarul pentru "Cel mai bun film" in acest timp, The Hurt Locker in 2010, Slumdog Millionaire , 2009 siNo Country For Old Men, 2008, au inregistrat trenduri ascendente in cautare cu trei-patru saptamani inainte de Oscaruri.
Impresionat de comedia Funeralii fericite, celebrul compozitor francez Vladimir Cosma a acceptat sa semneze pentru prima data coloana sonora a unui film romanesc, dupa ce a cucerit milioane de spectatori in Franta cu muzica pentru productii cinematografice reputate, printre care se numara si capodopera lui Ettore Scola, Balul.
Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film organizeaza pe 21 martie, de la ora 20.00 la Casa de Cultura Petofi Șandor - GALA PREMIILOR U.A.R.F.
Cea de-a treia editie a Festivalului International de Film Cinepolitica incepe marti, 8 aprilie, ora 20.00, la Cinema Studio, cu premiera nationala a filmului Diplomatie/ Diplomatie, in regia lui Volker Schlondorff.
google-analytics.com