Cautare

871 de rezultate pentru "vizionare film poker" (2.95 secunde)
Studioul 20th Century Fox a fost victima unei "farse" de 1 aprilie, dupa ce o copie a noului film "X-Men Origins: ... a fost vorba de o copie de calitate a unui film de buget mare, cu o luna inainte de lansarea oficiala, informeaza pagina de internet www.digg.com.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu va avea premiera anul acesta Ultima pelicula in care apare Sergiu Nicolaescu se numeste "Lupu" si va avea premiera anul acesta.
Primul lui film a fost, intr-adevar, unul de arta, "Memoria trandafirului", un film de 8 minute, facut din resturile de pelicula ale altor regizori. ... Un film fara vorbe, fara nimic. ... Pentru acest film a fost chemat la festivaulul de la Cannes in 1963.
"Am mers impreuna cu tizul meu, Sergiu Florin Nicolaescu, intr-o delegatie in Germania, la un film in care el impartise scaunul de regizor cu cel al unui neamt, iar eu avusesem un rol in respectivul film.
Profesionista in actorie, Delia Antal are tot ce ii trebuie sa reuseasca pe piata internationala si nu a facut pana acum niciun compromis pentru a obtine un rol intr-un film si nu refuza sa interpreteze niciun personaj.
Facea Nicolaescu un film de vitejie si era cel mai tare film pe care l-a vazut toata lumea. Pentru ca era singurul film pe care l-a vazut toata lumea.
Majoritatea romanilor mai tineri de 40 de ani n-au vazut acest film. Si daca li s-ar propune sa-l vada ar spune ca e un film vechi, n-am timp sa le vad nici pe astea noi.
Legenda a cinematografiei, Christopher Lee a fost premiat de British Film Institute in cadrul Festivalului de Film de la Londra. ... The Desolation of Smaug, al doilea film al noii trilogii realizate de Peter Jackson.
Academia Britanica de Film a publicat lista peliculelor nominalizate la editia din acest an a premiilor BAFTA.
"In conditiile in care cinematografele in aer liber si gradinile de vara au disparut dupa anul 1989, numarul cinematografelor a scazut, iar in unele orase nici nu exista sali de cinema, CARAVANA METROPOLIS urmareste facilitarea accesului publicului la film, diversificarea ofertei de petrecere a timpului liber si a ofertei de film, prin prezentarea unor productii premiate la importante festivaluri internationale de film, precum Cannes, Berlin, laureate la Oscar, Globurile de Aur sau la premiile Academiei Europene de Film dar care nu se bucura de o atentie deosebita in sistemul traditional de distributie, filme europene si productii independente care satisfac cele mai pretentioase gusturi, dar si pe cele ale necunoscatorilor", afirma reprezentantii organizatorilor.
Radio Romania Cultural si Cinema Glendale Studio ii invita pe bucuresteni la film cu doar cateva ore inainte de Festivitatea Decernarii Premiilor Oscar, duminica, 28 februarie, de la ora 21:00.
Radu-Mihai Ilie este absolvent al Facultatii de Drept Bucuresti, primul contact cu filmul l-a avut cand era inca student, in anul 1998, cand a inceput sa lucreze pentru Guild Film Romania.
Sigurjón Kjartansson, Margrét Helga Jóhannsdóttir, Ilmur Kristjánsdóttir, Gunnar Jónsson Gen film: ... Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore, Robi Urs Gen film: ... Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, Angelina Jolie Gen film: ... Morgan Freeman, Melissa Leo, Gerard Butler, Aaron Eckhart Gen film:
- Cele mai mari incasari din SUA din toate timpurile, pentru un film lansat in luna martie. - Cele mai mari incasari din SUA din toate timpurile, pentru un film produs de Warner Bros.
Film de aventuri si politist, Goana dupa aur este regizat de Stephen Gaghan, castigatorul Premiului Oscar pentru Syriana, dupa un scenariu semnat de Gaghan, Patrick Massett si John Zinman, avandu-i in distributie pe Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard, Corey Stoll, Toby Kebbell, Craig T.
Actrita si bloggerita faimoasa, Laura Cosoi, a acceptat o noua provocare profesionala si a decis sa debuteze in dublajul de film, odata cu interpretarea personajului Harley Quinn din versiunea in limba romana a animatiei LEGO Batman:
Este un film emotionant despre destinul tragic al evreilor si in acelasi timp o radiografie a unei trasaturi suparatoare si nemuritoare a unor romani:
A douasprezecea editie a Festivalului de Film de Animatie Anim'est: ... animatori prin definitie care au creat si banda desenata, dar si artisti de BD au ajuns sa creeze film de animatie.
A douasprezecea ediție a Festivalului de Film de Animatie Anim'est: ... animatori prin definitie care au creat si banda desenata, dar si artisti de BD au ajuns sa creeze film de animatie.
Cinemobilul distibuitorului Taylor Projects a vandut aproape 5000 de bilete la film, din 26 ianuarie pana joi, 1 februarie.
google-analytics.com