Cautare

1047 de rezultate pentru "visul la cheie" (2.94 secunde)
Mentionez, in cele ce urmeaza, alte cateva detalii din acest articol, in care apar numeroase afirmatii surprinzatoare, ori chiar stranii, sprijinite insa, absolut toate, de trimiteri la o stufoasa bibliografie.
Pentru multe persoane aflate in pozitii-cheie in judetul Galati s-a dat drumul la speculatii, asta si pentru ca inainte de 1989 au ocupat fotolii importante.
'Cristian Diaconescu va fi, intr-un viitor apropiat, un foarte bun ambasador cheie al Romaniei in comunitatea europeana sau un bun ministru de Externe, preconizeaza psihiatrul Florin Tudose, in exclusivitate pentru Inpolitics.
'Otevistul Dan Diaconescu ar putea beneficia, intr-o eventuala cariera politica, de voturile electoratului extremist si populist care l-a parasit pe presedintele Traian Basescu la inceputul lunii mai, cand seful statului a anuntat taierea pensiilor si a salariilor bugetarilor, avertizeaza presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu (foto), pentru Inpolitics.
Utilajele de deszapezire care vor fi folosite la iarna pe drumurile din Gorj sunt vechi, dar parcul auto nu poate fi innoit din lipsa banilor, dupa cum spun autoritatile judetene. ... Consuma mult, dar e bun, ni l-au cerut si cei de la Drumurile Nationale!
Un cunoscut traficant bulgar, un personaj-cheie al lumii interlope, a fost cel care a ordonat asasinarea premierului bulgar, Boiko Borisov.
Utilajele de deszapezire care vor fi folosite la iarna pe drumurile din Gorj sunt vechi, dar parcul auto nu poate fi innoit din lipsa banilor, dupa cum spun autoritatile judetene. ... Consuma mult, dar e bun, ni l-au cerut si cei de la Drumurile Nationale!
Se lucreaza la noul mit politic", pe care il puteti citi in continuare. 'Prinsi in valmasagul evenimentelor economico-sociale din ultima vreme, nu mai apucam sa scoatem capul de la cutie si sa observam manevre discrete care se fac "pe langa". ... La el se lucreaza, insa, ani de zile.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
ADRIAN NASTASE publica in Jurnalul National articolul "Cum castigi totusi daca esti cel dintai?" Cred ca in perioada care vine, pe intregul front electoral, conceptul cheie e mobilizarea La cateva zile distanta, incerc sa arunc o privire mai rece si mai analitica asupra evenimentelor electorale ce au avut loc duminica.
Suspendarea lui Basescu Iata ca aflam de ce se doreste asa de tare debarcarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului Romaniei.
Debarcarea lui Geoana de la Senat e adevaratul motiv al declaratiilor liderilor USL Anuntul liderilor USL privind posibilitatea de declansarea a procedurii de suspendare a presedintelui Traian Basescu i-a luat prin surprindere pe pesedisti si liberali.
Taierile salariale si ale pensiilor sunt masuri anti-sociale si anti-economice Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu invitat la Antena 3: ... Daca motiunea trece trebuie instalat un guvern provizoriu pana la alegeri".
Sorin Rosca Stanescu) De la numirea sa in functie, in urma cu aproape opt ani, dar mai ales dupa ce a fost vaccinat printr-o prima suspendare, Traian Basescu, caruia ii place sa se alinte drept "omul din garaj", s-a pregatit minutios pentru lupta.
Scuze sa fie Prezent la sindrofia Camerei de comert romano-germane, Victor Ponta a simtit nevoia sa-i mai ceara niste scuze Angela Merkel. Socotind pe bumbii degetelor, nu e rau ca omu’ stie sa zica "pardon" cand ragaie la masa, dar la tura asta, recunosc, n-am priceput ideea.
Si aceasta pentru ca motiunea liberalilor a fost indreptata impotriva propriului program de guvernare, deoarece au fost coautori la redactarea programului pe care acum il supun motiunii. Au fost, cum bine stiti, coparticipanti la votarea si la sustinerea in guvern si in administratia locala a acestuia.
Adrian SEVERIN) Ambasadorul James Pettit nu este un diplomat amator si nici un diplomat rebel uitat de centrala la granita cu desertul tatarilor. ... Prin urmare, declaratia ambasadorului american la Chisinau nu este o eroare involuntara sau un accident. ... Unionistii au interpretat respectiva declaratie in cheie antiunionista si s-au intristat.
La Targul de constructii din acest an romanii pot beneficia de oferte care par, la prima vedere, generoase.
Potrivit analizei, care utilizeaza surse precum EU Sectoral Competitiveness Indicators, Strenghtening EU Manufacturing , Romania s-a concentrat pe citeva domenii care, in prezent, pot fi considerate "necistigatoare ", raportat la competitivitatea lor pe plan extern, mai ales in relatiile cu Uniunea Europeana.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
google-analytics.com