Cautare

1798 de rezultate pentru "verificare credit telecom" (2.92 secunde)
GTS Telecom, liderul de calitate în furnizarea serviciilor de comunicaţii din Romania, anunţă ... Stabilitatea serviciilor de comunicaţii furnizate de GTS Telecom tuturor clienţilor în primul semestru al anului 2005 a atins valoarea de 99,91%.
Verizon Wireless, cea mai mare companie de telecom din SUA, va introduce transmisia de date video prin LTE pentru programe de divertisment si evenimente sportive incepand cu anul 2014. Telstra, cel mai mare operator telecom din Australia, va incepe testarea in beta a retelei sale in 2013.
Cardurile de credit, invesmintate in haine de sarbatoare, pot ascunde o multime de surprize neplacute, de la dobinzile penalizatoare de 45%-70% pina la excluderea posesorului unui astfel de card din rindul clientilor considerati eligibili pentru contractarea unui credit ipotecar.
Vazand ca unii clienti au ramas interesati de modul in care isi pot refinanta un credit, bancile au si scos pe piata o oferta de nerefuzat, pentru ca este si in avantajul bancii, si al clientului:
Daca pana acum cativa ani intreprinzatorii mici si mijlocii care doreau sa imprumute bani fara a le preciza destinatia erau nevoiti sa contracteze un credit de nevoi personale in calitate de persoana fizica, intre timp situatia s-a schimbat.
Cam asa suna reclamele la creditele bancare, însa, dupa contractarea unui împrumut, scoti din buzunar pentru achitarea datoriei mai multi bani decât arata dobânda.Cât costa un credit?
Practic, institutiile de credit vor sa ridice marjele fixe, astfel incat dobanda sa fie la fel ca pana acum.
Ai card de credit? Iata ce spune cardul despre personalitatea ta Cardul de credit dezvaluie din personalitatea ta mai mult decat crezi. Modul in care folosesti cardul de credit la cumparaturi iti tradeaza personalitatea. ... Spune-ne iubitorule de cumparaturi, te regasesti in vreun tipar al utilizarii cardului de credit?
Prin acest credit de minimum doi ani si maximum cinci, studentii pot sa obtina bani fara o destinatie clara, valoarea acestui credit fiind intre 500 si 1.000 de euro", a explicat un oficial al BRD, sucursala Craiova.
Dupa ce s-au imprumutat prin toate mijloacele oferite de banci si de alte institutii de credit, romanii au inceput sa uite sa mai dea banii inapoi, valoarea restantelor acestora ajungand la sfarsitul anului trecut la 419,1 milioane de lei, adica aproximativ 124 de milioane de euro.
Dar daca nevoia te împinge sa contractezi un credit, atunci iesi pe usa bancii la fel cum ai intrat. Îti trebuie venituri grase pe luna, giranti peste giranti, ba chiar si asigurare de viata pentru un credit de nevoi personale.
Nevoia acuta de finantari a oamenilor este satisfacuta mai repede decat in cazul unui credit clasic, insa acesti bani trebuie si restituiti bancii intr-un termen rezonabil.
Asa se face ca, potrivit datelor furnizate de reprezentantii Consiliului Judetean Dolj in luna iulie a acestui an, doar trei primarii doljene aveau angajat un credit:
Potrivit legii, institutiile de credit din Romania sunt obligate sa afiseze in orice anunt publicitar valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE). Tot legea ne spune ca DAE reprezinta dobanda care reuneste toate costurile unui credit.
Banca centrala a modificat si completat norma privind limitarea riscului de credit la creditele destinate persoanelor fizice, noile prevederi urmand sa intre in vigoare la inceputul saptamanii viitoare.
Uneori, contractarea unui credit ofera surprize beneficiarului. ... Cu toate acestea, înainte de a semna un contract de credit, bancherii va sfatuiesc sa va informati foarte bine despre costurile lui totale.
"Sperietoarea", adica Biroul de Credit, care i-a determinat pe clientii bancilor sa-si plateasca la timp ratele, va cuprinde din ultimul trimestru si informatii pozitive despre cei care detin credite, asa-numitul scoring.
Pe piata au aparut produse de creditare pentru achizitionarea de imobile în cazul carora rata se calculeaza cumulând veniturile unei familii (cu rude de gradul doi, trei sau chiar si patru) sau chiar fara a considera gradul de rudenie drept criteriu de asociere la un credit.
Nici unul dintre aceste atuuri nu ramâne în picioare daca, la contractarea unui credit, banca gaseste ca vreunul dintre membrii familiei (în sens restrâns) a avut întârzieri la achitarea unui credit.
În functie de cât de repede si de usor obtineti un credit, trebuie sa platiti mai multi sau mai putini bani catre banca. ... "Pentru a intra în posesia unui astfel de credit, solicitantul trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin si dovada unui venit constant.
google-analytics.com