Cautare

1798 de rezultate pentru "verificare credit telecom" (2.74 secunde)
Banca Nationala a Romaniei va emite autorizatii de functionare doar institutiilor de credit cu un capital social de minimum 5 milioane de euro, potrivit unui proiect de lege privind institutiile de credit si adecvarea capitalului.
Dupa cum am mai scris in cotidianul nostru, la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pe 31 ianuarie 2006, la sediul ANPC, a avut loc intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii si Astral Telecom SA.
Cardul de credit a fost introdus ca o alternativa la creditele de consum. ... Este si cazul cardului de credit, o combinatie între un credit de consum si „overdraft“ (descoperirea de cont).
Tot mai multe persoane utilizeaza cardul de credit. ... Cardurile de credit sunt considerate o alternativa la creditele de consum, in perioada in care acestea din urma s-au diminuat considerabil. Bancile se intrec in oferte de tot felul la cardurile de credit in aceasta perioada de criza.
Asa am descoperit ca respectivul salariat va obtine un credit de cel mult 110 milioane de lei, semn ca bancile raman deocamdata apanajul celor cu venituri peste medie, oricat s-ar stradui acestea sa para ca se adreseaza tuturor categoriilor sociale.
TBI Credit ameninta o familie din Craiova ca ii executa apartamentul pentru o suma de trei ori mai mare decat creditul initial.
Chiar daca par asemanatoare si ambele se folosesc ca instrument de plata sau pentru scoaterea banilor de la bancomat, cardul de debit si cel de credit sunt produse diferite.
Dintr-o greseala a bancilor, persoanele care au deja un credit s-au trezit datoare cu "imensa" suma de un leu si sapte ani au interdictii la împrumuturi.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Biroul de Credit inregistreaza nu numai restantele reale pe care un creditor le are la banci, ci chiar si greselile functionarilor bancari.
Acesta este disponibil în doua variante - overdraft sau descoperire de cont (valoarea sa este un multiplu al veniturilor salariale încasate pe cardul respectiv) si card de credit (limita împrumutului este obtinuta exclusiv pe baza analizei bonitatii solicitantului).
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. ... In prezent, acţiunile Astral Telecom se află ... de 7,8 ori nivelului fluxului operaţional de lichidităţi al Astral Telecom, calculat fără
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
comisionul de administrare este de 23% din rata, iar comisioanele totale ajung la 43,5% din credit.
Mai mult de jumatate de milion de romani figurau ca datornici la banci potrivit datelor inregistrate la sfarsitul anului trecut de Biroul de Credit. ... Pentru ca a fi restantier la Biroul de Credit inseamna ca esti rau-platnic, nici o banca nu-ti mai acorda un nou credit.
Te gandesti la un credit pentru achizitia unui imobil, la care te inhami pe 25 sau 30 de ani. ... Mai ai posibilitatea sa optezi pentru un credit de nevoi personale sau de consum cu ipoteca.
Avand in vedere ca pot cumpara produse si servicii pe banii bancilor, fara a plati dobanda, tot mai multi craioveni au carduri de credit. ... Pentru a atrage noi clienti, bancile comerciale au introdus cardul de credit, ca alternativa avantajoasa la creditele de consum.
10/2005 privind limitarea riscului de credit la creditele destinate persoanelor fizice - leasingul financiar ce corespunde satisfacerii nevoii personale de achizitionare de bunuri, altele decat cele ce se circumscriu unei investitii imobiliare, va fi inclus in categoria credit de consum.
În cazul salariatilor de rând, aceste carduri sunt clasice, fie ele de debit (cu sau fara descoperire de cont autorizata) sau de credit. Pentru oamenii de afaceri sau angajatii cu un venit mai mare decât media exista carti de credit de lux.
Societatea care se ocupa de mentenanta sistemelor de semnalizare urbana din municipiul Constanta, SC Marca Telecom SRL, a trimis prin fax celor de la CNSC o contestatie inregistrata sub numarul 18954/19.
google-analytics.com