Cautare

1645 de rezultate pentru "vasai sibiu str arhivelor nr 2" (3.47 secunde)
Inca 8 piste pentru biciclisti, ILEGALE, desfiintate de Politia Rutiera a Capitalei Brigada Rutiera a reconfirmat ilegalitatea pistelor pentru biciclisti din Bucuresti (...) In perioada 2 - 6 august, politia a emis 8 dispozitii de desfiintare a tot atatea trasee pentru biciclisti. ... Sebastian - Str. Izvor - B-dul Ghencea / Str.
Burebista, in Bucuresti și Express str. ... Burebista se afla pe bulevardul Burebista, nr. 2, Bucuresti, are o suprafata de 50 m² si insumeaza aproximativ 1.500 de produse. Express str. Domneasca se afla pe str. Domneasca, nr.
Noul supermarket, Market Str. ... Date cheie despre Market Str. ... Str. Calea Eroilor, nr. 6, Targu Jiu 2. ... 0374.462.256 Gama de servicii a noului Market Str.
Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. Grigore Hagiu nr 3. ... Ieri, pe Str. Isaccei nr. ... Victorie nr.7, cu suprafata totala de 334 mp si sala de vanzari de 212 mp. ... Granicerilor nr.
Deschis in format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din judetul Brasov, se gaseste pe B-dul Mihail Saulescu, nr. ... Situata pe str. Letea, nr.13, sc. ... De astazi, localitatea Stulpicani, judetul Suceava, dispune de un magazin PROFI Loco pe str. Principala, nr.
Acesta se gaseste pe str. Traian, nr.1, si are o suprafata totala de 682 mp, din care suprafata de vanzari este de 447 mp.
Magazinul din Bacau se afla pe Calea Marasesti, nr.187C, si are o suprafata totala de 460 mp, din care sala de vanzari este de 270 mp. Cel din Belcesti, al 20-lea din judetul Iasi, este amplasat pe str. Principala, nr.
Magazinul din Botosani se gaseste in format City pe str. Primaverii la nr. ... Aceasta este amplasata pe str. Ana Ipatescu, nr. ... Pe o suprafata totala de 346 mp, din care suprafata de vanzari este de 242 mp, magazinul din Ticleni, judetul Gorj, se afla in format Loco, pe str.
Podiumul se afla la o inaltime de 2,4 metri, acoperisul fiind montat la 15,5 metri fata de sol.
Doar cateva ore ii mai despart pe fanii uneia dintre cele mai iubite trupe din lume de reintalnirea cu idolii sai, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher pregatind pentru cea de-a doua vizita in Romania peste 2 ore de muzica live intr-un show cu adevarat electrizant!
22 iunie 2018, ora 11,00 - Muzeul de Istorie si Arheologie, Ploiesti, str. Toma Caragiu nr. ... - Muzeul de Etnografie a Vaii Teleajenului, Valenii de Munte, str. George Enescu, nr.
Obiectivele principale ale proiectului care vizeaza perimetrul cuprins intre Strada Drumul Taberei, Str. Raul Doamnei, Prelungirea Ghencea, Str. Brasov, respectiv, perimetrul cuprins intre Soseaua Virtutii, Str. Ariesul Mare, Str.
Chiar daca primarul promite o finalizare rapida Pe 10 septembrie, simultan cu lucrarile parcarii construita in parcarea Primariei au inceput lucrarile la o alta parcare, construita in parcarea de pe str Cornisei.
Compania a precizat ca, pentru desfasurarea in siguranta a traficului, este interzisa intrarea in statiile de metrou si in trenuri cu lumanari aprinse.De asemenea, in perioada 26- 30 aprilie si 1 mai 2019, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) si Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Straulesti) la un interval de circa 11 minute.
La data de 30.07.2010, pe Str. ... Bratianu si Str. ... Lucrarile vor fi executate in doua etape, cu asigurarea unei benzi de circulatie de minim 3,5 m, pe sensul dinspre Str. ... I.C.Bratianu catre Str.
Colentina dinspre Calea Mosilor catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
Iuliu Maniu dinspre str. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu str Rasaritului, a surprins si accidentat mortal pe T. ... Amirhossein de 43 de ani, cetatean iranian, a condus un autoturism marca Toyota Yaris, pe str. ... Colentina catre str.
Gheorghe de 28 de ani din judetul Neamt, a condus un moped, pe trotuar, pe Calea Crangasi dinspre str.
Cristian de 20 de ani din judetul Dambovita, care, prin ruperea lacatului usii de acces, au patruns intr-un imobil din str.
KAYA de 36 de ani, cetatean turc, a condus un autoturism marca VW Jetta, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Mihai de 43 de ani din Bucuresti, pe str. Agricultori catre str.
google-analytics.com