Cautare

1645 de rezultate pentru "vasai sibiu str arhivelor nr 2" (2.71 secunde)
Pe langa autostrazi, se mai are in vedere construi¬rea a 1.878 km de drumuri expres, 2.854 de drumuri trans regio, 293 km de drumuri euro trans si 67 de variante de ocolire.
Ca orice om de afaceri la inceputul antreprenoriatului, am tras invataminte din propriile greseli, am imbunatatit constant procesul de productie si procedurile interne, ne-am adaptat cerintelor partenerilor nostri si am ajuns ca de la fabricuta noastra, care producea 2-3 variante de ciocolata, sa lansam zeci de noi produse.
Jocul din etapa a 20-a a Diviziei A de baschet masculin dintre Energia Rovinari si CSU Atlassib Sibiu, reprogramat astazi, la Targu Jiu, se va juca altadata.
Cu un moral foarte bun dupa victoria din etapa trecuta, cand au invins in deplasare rivala de-o viata, Dinamo Bucuresti, baschetbalistii de la SCM-U Craiova vor sa castige si meciul de astazi, cu CSU Atlassib Sibiu, de pe teren propriu, programat de la ora 19.00.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Evenimentul este cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu. SIBIU, hai sa facem istorie! RPG Security asigura paza si protectia celui mai mare concert din Romania " Forza ZU " sambata, 23 mai, orele 15.00, in Piata Mare din Sibiu.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Volumul esantionului - aproape 260.000 de respondenti - si marja de eroare de 0.2%, comparativ cu media de +/- 3% utilizata de regula in sondaje, dau greutate si precizie rezultatelor si ne fac sa ne apropiem de studiile de tip big data”, declara Dan Petre, Business Developer D&D Research.
VLAD de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Drumul Taberei dinspre str. Brasov catre str. Sibiu. Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr.35, a surprins si accidentat grav pe A.
Cand a ajuns la intersectie cu str. Vatra Luminoasa, nu a acordat prioritate de dreapta la efectuarea virajului stanga pe str. ... Dupa impact autoturismul Seat a fost proiectat catre stanga spre spatiul verde al str. ... Sibiu, a condus un autoturism marca Audi A3 pe bd.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... Vlad de 33 de ani, din judetul Sibiu, care conducea un autoturism marca VW avand o concentratie alcoolica de 0,88 mg/l alcool in aerul expirat.
Acesta va pleca din intersectia formata de autostrada urbana proiectata si o noua artera de legatura cu autostrada A1 in zona intersectiei dintre Valea Cascadelor si str.
Despre ambele machete, aveti imaginile 2,3 si 4 pentru Roma, 5 si 6 pentru Brasov. ... Aproape 2 ani am stat in Arhivele Statului pentru documentare, cautand in zeci de dosare date despre cladiri. ... Aici alte 2-3.000 ron.
Dinicu Golescu/ Str. Berzei / Str. ... Acestea vor circula pe sensul spre Eroilor, de la intersectia Str. ... Dinicu Golescu, Str. Stirbei Voda, urmand apoi traseele initiale.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. ... Despre ambele machete, aveti imaginile 2,3 si 4 pentru Roma, 5 si 6 pentru Brasov.
Cantacuzino din Eforie Sud, dupa ce, in prealabil, au fost efectuate lucrari de pregatire pe mai multe strazi din Eforie Nord, suprafata totala fiind de 15.000 mp (str. Progresului, str. Spiru Haret, str. M.Kogalniceanu, str.
Dintre cele cinci, situl de la Mofleni (la 2 km de raul Jiu) este in curs de remediere prin lucrari de acoperire cu un strat de pamant argilos si lucrari de colectare a apelor pluviale, destinatia ulterioara a sitului remediat urmand sa fie teren agricol. ... comuna Podari, str.
• Manastirea Casin - B-dul Marasti, • Biserica Elefterie - Str. ... Elefterie, • Biserica Razoare - Str. ... Treime - Calea 13 Septembrie, • Biserica Bumbacari - Str. ... Ioan Botezatorul - B-dul Iuliu Maniu cu str.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str. Valea Ialomitei intre Drumul Taberei si str.
google-analytics.com