Cautare

1645 de rezultate pentru "vasai sibiu str arhivelor nr 2" (3.59 secunde)
Ecouri in urma desecretizarii arhivelor britanice (Autor: ... Nick Pope considera ca publicarea arhivelor din Marea Britanie a schimbat fundamental modul in care mass-media ia in considerare astazi subiectul OZN.
Vicepresedintele grupului PNL din Camera Deputatilor, Gabriel Sandu, a initiat doua propuneri legislative referitoare la publicarea pe Internet a dosarelor celor care au colaborat cu Securitatea si la desecretizarea arhivelor PCR, prin modificarea Legii CNSAS, respectiv a Legii Arhivelor Nationale.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca va da o ordonanta de urgenta pentru desecretizarea arhivelor PCR, liderul liberal declarand ca acest subiect a fost abordat si in cadrul consultarilor de la Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu.
Curtea de Apel Bucuresti decide peste o saptamana asupra eventualei suspendari a judecarii contestatiei liderului PC, Dan Voiculescu, fata de decizia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) pentru a trimite dosarul la Curtea Constitutionala.
TAROM va anula o serie de curse interne si externe programate pentru lunile august si septembrie din si catre Aeroportul Sibiu, ca urmare a inchiderii temporare a aerogarii, din motive tehnice.
SIBIU. ... Ochii lui iti faceau impresia unui om predestinat, unui om fatal In 1867, Mihai Eminescu ajungea la Sibiu cu trupa de teatru al lui Mihai Pascaly, trupa in care era sufleur si care facea un turneu prin Ardeal, la Sibiu venind de la Brasov.
Liderul PSD a efectuat, insotit de cei 31 de senatori social-democrati, o deplasare in judetul Sibiu, pentru a se intalni cu localnicii din colegiile arondate Circumscriptiei electorale nr. 34 Sibiu.
Cele mai multe produse traditionale, la Sibiu Cele mai multe produse traditionale se pare ca se gasesc in judetul Sibiu. Printre acestea se numara zacusca ardeleneasca, berea, mierea de albine, pasta de mici, cremvurstii, diverse sortimente de paine, printre care painea cu cartofi si bineinteles traditionala branza de Sibiu.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Boagiu zice ca a tras 4% fonduri UE, cifrele Finantelor vorbesc de 2,6%.
Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii. ... Va fi foarte greu cu Sibiu.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Teatrul German de Stat participa la un spectacol comun al teatrelor minoritatilor germane, la Sibiu Teatrul German de Stat Timisoara participa luni, 17 mai, de la ora 19, la spectacolul sustinut impreuna de teatrele minoritatilor germane din Romania si Ungaria pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.
Astfel se face ca un creator precum Andrei Serban, care a renuntat la onorarii exorbitante pe scenele lumii doar pentru a putea monta in propria tara, a fost exilat deliberat in provincie, la Cluj si Sibiu, caci teatrele din Bucuresti, teoretic capitala teatrala a tarii, se multumesc in marea lor majoritate cu spectacole statice, fade, total lipsite de o provocare de substanta, nu formala (zona unde mai poti pacali cu putin postmodernism si o bruma de audio-vizual si gata, te-ai facut ca ai (post)-revolutionat teatrul).
0737 262 112, UNTEATRU (str.
Peste 30.000 de credinciosi din tara si 2.000 de invitati oficiali sunt asteptati, duminica, la eveniment. ... Conform spatiului interior disponibil, in timpul Sfintei Liturghii vor avea acces in interiorul Catedralei cei 2.000 de invitati oficiali. ... Str. ... str. ... Calea 13 Septembrie, tronsonul intre str.
Ghencea nr. ... • str. Drumul Taberei nr. ... • str. Drumul Taberei nr. ... • str. Drumul Taberei nr.18 - Piata Orizont; • str. Drumul Taberei nr. ... • str. Drumul Taberei nr.42 - Piata Drumul Taberei; ... Iuliu Maniu nr. ... Iuliu Maniu nr.73 - 92 - Piata Veteranilor;
Mai multe scoli si gradinite La capitolul educatie, primaria si-a propus ca, in acest an, sa demareze lucrarile de extindere, consolidare si restaurare la Gradinita nr.
Bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus este un bulevard cu cate 2 benzi pe sens si banda pentru biciclisti, cu trotuare cu o latime cuprinsa intre 3 si 5 metri si linie de tramvai pe zona mediana, reprezentand o alternativa pentru ruta bulevardelor Lascar Catargiu - Magheru - Dimitrie Cantemir, dublata de Calea Victoriei.
Unitatea din Tantareni, judetul Gorj, se gaseste de astazi pe Str. Principala, nr. ... Situat pe str. Principala nr.137, acesta se intinde pe o suprafata totala de 316 mp, din care suprafata de vanzari este de 189 mp. In localitatea Balaceanca, judetul Ilfov, pe str. Libertatii, nr.
google-analytics.com