Cautare

692 de rezultate pentru "vanzari teleroane" (3.16 secunde)
Recentele inundatii au lasat magazinele fara pompe in rafturi si furnizorii fara stocuri pentru ca nu se asteptau la un asemenea volum de vanzari. Trebuie spus ca importatorii vorbesc in unele cazuri de vanzari mai mari cu 400%.
CitiFinancial, divizie a Citibank Romania SA, a inaugurat miercuri un nou sediu pentru Centrul sau de Vanzari din Craiova, situat pe strada Mihai Viteazul, bl. ... Decizia de deschidere a acestui nou Centru de Vanzari vine in urma analizarii perspectivei zonei si a ritmului sau de dezvoltare economica.
Cererea mare din aceasta perioada, in special de produse specifice Sarbatorilor, ii face pe marii comercianti sa-si frece mainile de bucurie si sa mizeze pe vanzari cu 40-50% mai mari decat in alte perioade obisnuite din an.
Vanzari mai mari, cu 140% mai multe fata de vara anului trecut, sunt asteptate la inghetata. ... Gradele in plus de afara inseamna si vanzari in crestere de racoritoare si inghetata pentru comercianti. ... Vanzari mai mult decat duble exista insa la raioanele de inghetata.
Astfel, comerciantii constanteni de imbracaminte, incaltaminte si articole sportive care aplica vanzari de soldare la marfurile specifice sezonului toamna-iarna, incepand de joi, risca sanctiuni cuprinse intre 2. ... Urmatoarea perioada in care comerciantii pot aplica vanzari de soldare este intre 1 august-31 octombrie, pentru produsele de primavara-vara.
Toti producatorii detinatori de cota de lapte pentru vanzari directe, precum si cumparatorii trebuie sa depuna aceste declaratii anuale privind vanzarile, respectiv livrarile, realizate in anul de cota 2008/2009.
Omul de afaceri Ion Tiriac, care detine compania Romcar, reprezentantul Ford pe piata locala, spune ca exista posibilitatea de a crea un joint-venture alaturi de Ford pentru importul marcii americane, dupa 1 august 2010, data la care producatorul va demara direct si activitatea de vanzari.
Astfel, Luxemburg, un stat cu nici jumatate de milion de locuitori, a consemnat vanzari de 13.423 de unitati, in timp ce Slovenia, cu o populatie de 10 ori mai mica fata de cea a Romaniei, a inregistrat un volum aproape dublu de vanzari - 16.653 de autoturisme noi.
Aceasta functioneaza in format Loco cu o suprafata totala de 360 mp, din care sala de vanzari masoara 220 mp. ... Principala nr.137, acesta se intinde pe o suprafata totala de 316 mp, din care suprafata de vanzari este de 189 mp.
Acesta are o suprafata totala de 263 mp, din care suprafata de vanzari este de 155 mp. ... Cetatii, nr.2, cu o suprafata totala de 550 mp, din care sala de vanzari acopera 410 mp.
Traian, nr.1, si are o suprafata totala de 682 mp, din care suprafata de vanzari este de 447 mp. ... Cel din Alba Iulia este situat pe B-dul Transilvaniei, nr.4, si are o suprafata totala de 441 mp, iar sala de vanzari masoara 232 mp.
Dumbravei, nr.2, cu o suprafata totala de 458 mp, din care sala de vanzari masoara 303 mp. ... Aceasta are o suprafata totala de 443 mp, din care sala de vanzari acopera 323 mp.
3 si are o suprafata totala de 264 mp, din care sala de vanzari masoara 193 mp. ... 4, la parterul blocului A13, cu o suprafata totala de 288 mp, din care suprafata de vanzari este de 209 mp.
Acesta dispune de o suprafata totala de 540 m2, din care sala de vanzari este de 410 m2. ... 212, si are 371 m2, suprafata de vanzari ocupand 192 m2. ... 3, magazinul se intinde pe o suprafata totala de 366 m2, sala de vanzari masurand 220 m2.
Vor ramane lideri de vanzari pe hipermarketuri? "Vom fi lideri de vanzari pe piata hipermarketurilor.
"In capitalismul "camataresc", Traian Basescu este un agent de vanzari" Politologul Daniel Barbu a vorbit pentru publicatiaGhimpele despre situatia politica actuala in contextul unei crize economice puternice, care de mai bine de doi ani afecteaza statele.
Utilizand drept criterii volumul de vanzari, valoarea de piata, valoarea activelor si nivelul profitului, clasamentul pe anul 2006 a celor mai valoroase companii din lume a plasat pe prima pozitie corporatia financiara americana Citigroup.
Agentii economici care vor parteneriate cu Loteria Romana isi pot deschide agentii mandatare, pentru care compania ofera comisioane din vanzari intre 7% si 14%, in timp ce pentru vanzarea pariurilor in cota fixa comisionul este de 5%, potrivit presedintelui CNLR, Liliana Minca."Avem 923 de agentii proprii si 758 de agentii mandatare si urmeaza sa mai deschidem alte agentii mandatare", a declarat, luni, sefa Loteriei Romane.
Potrivit portalului de locuri de munca (servicii on line de resurse umane) www.lucrez.ro, cele mai ofertate posturi în prezent sunt cele de reprezentant vânzari, urmate de cele de secretara, contabil si agent de vânzari, asistent manager, agent imobiliar, consultant financiar, inginer constructor si arhitect.
Potrivit portalului de locuri de munca (servicii on line de resurse umane) www.lucrez.ro, cele mai ofertate posturi în prezent sunt cele de reprezentant vânzari, urmate de cele de secretara, contabil si agent de vânzari, asistent manager, agent imobiliar, consultant financiar, inginer constructor si arhitect.
google-analytics.com