Cautare

1257 de rezultate pentru "valeriu ungureanu" (6.10 secunde)
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Valeriu Lazarov dorea sa isi extinda business-ul in new media si televiziune pe internet. ... La capitolul proiecte, Valeriu Lazarov spunea ca vrea sa isi extinda business-ul in domenii precum new media si televiziune pe internet. ... Nu vrem sa ne precipitam", a declarat Valeriu Lazarov, in interviul amintit.
Guvernul Basescu-Ungureanu a cazut In Parlament a inceput dezbaterea si votarea Motiunii de cenzura "Opriti Guvernul santajabil.
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Cum planuiesc democrat-liberalii sa opreasca hemoragia partidului cu mana lui Ungureanu (Clarice Dinu) Bazandu-se mai mult pe faptul ca interesul lui Victor Ponta nu este acela de a prelua sefia guvernului acum decat pe calculele pe hartie care, in urma ultimelor plecari din partid, ar da ceva emotii guvernului Ungureanu la motiunea de cenzura, pedelistii fac planul de bataie post-alegerile locale.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica face un apel la refacerea Aliantei D.A., avertizand PNL ca PSD nu urmareste decat dezbinarea dreptei. ... • Valeriu Stoica: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA:
Ungureanu, acuzat de un ofiter SRI ca face jocurile strainilor Premierul desemnat a fost membru supleant in Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist, ceea ce contrasteaza cu actuala sa orientare, de dreapta.
Intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei", Valeriu Stoica le aminteste liberalilor ca Basescu va fi sef al statului si in 2012, asa ca ar fi "important sa aiba o formula de comunicare cu presedintele".
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri ca USL nu va participa la procedurile privind investirea Cabinetului condus de Mihai Razvan Ungureanu, decizia fiind agreata si de PNL si PC.
Ungureanu nu mai raspunde la intrebari concrete, a adoptat stilul agresiv, tipic lui Basescu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca premierul Ungureanu a renuntat la stacheta serioasa si inalta si la discursul concret si a adoptat stilul lui Traian Basescu si al PDL, fiind agresiv cu adversarul, dar fara a raspunde la intrebarile concrete ale acestuia.
Legatura dintre Isarescu si Ungureanu (Autor: Val Valcu) La sfarsitul lui 1999, cand Isarescu devenea premier, Ungureanu isi exersa deja abilitatile de engleza, franceza, germana si maghiara la Ministerul de Externe, unde era secretar de stat din 1998. ... E posibil chiar sa nu se fi vazut niciodata cu Ungureanu.
Mihai Razvan Ungureanu a dorit sa-si faca o retragere glorioasa, dar a iesit o fasaiala. ... Caldura de pe holul central al Guvernului i-a starnit dlui Ungureanu o naduseala mai mare decat emotia citirii unui text in care nici el nu credea.
De acolo vine, cu o buna instructie, si dl premier Ungureanu.
Ungureanu n-are ce cauta in politica de varf a Romaniei. ... Ungureanu ca prim ministru al guvernului Romaniei am privit-o ca o izbavire dupa desertul de sperante provocat de evolutia dlui Emil Boc.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a devenit membru PNL o data cu preluarea conducerii diplomatiei romanesti. ... Ajuns ministru de Externe in noul Guvern, Mihai Razvan Ungureanu s-a inscris in PNL.
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, si-a anuntat ieri demisia, urmand ca astazi sa o prezinte premierului, in scris. ... "Aceasta problema cadea exclusiv in responsabilitatea MAE", a declarat Ungureanu.
Mihai Razvan Ungureanu, avere de aproape jumatate de milion de euro Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, nu este chiar sarac, acesta detinand proprietati si conturi bancare care sunt estimate la circa 500. ... Ungureanu are, in acelasi timp si datorii.
Bogdan Tiberiu Iacob) Ultimele zile au adus pe scena politica evenimente de neimaginat acum cateva saptamani, in masura sa produca o confuzie puternica in randurile multor observatori, legate de relatia dintre Traian Basescu și presupusul sau pupil, Mihai Ungureanu.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de eliberare din functie a lui Razvan Mihai Ungureanu, fortat de gestul primului-ministru Calin Popescu Tariceanu care l-a parat la Curtea Constitutionala.
Fostul ministru de Externe Mihai Ungureanu a declarat ieri, in conferinta de incheierea mandatului sau de doi ani, ca lasa in urma sa un minister intinerit, cu 40% diplomati cu varste intre 25 si 35 de ani.
google-analytics.com